benim dogum olayim biraz uzun okursaniz tabi .ben 1 hafta once muaneye gitmistim bana acilma 5 6 santim oldugunu suni sanciyla dogumu yaptircaklarini soylediler 39ncu haftaydik bizde kabul ettik. suni sanci verdiler ama benden ne nisan ne su nede sanci vardi sadece acilma oldugunu soylediler verdiler sanci serumunu yarim saat yattim o serumla yeni yeni sancim gelmeye baslamisti dogum doktorum geldi muane edecegini soyledi sancim az oldugu icin suyu patlatti butun suyu aldi 1 2 santm daha acilmam oldu galiba ama normal dogum yapiyordum buna ragmen paket bolgesinden cok kesigim oldu yarim saat dogumum bi o kdar da dikis süresi oldu suyla birlikte dogum yaptirsalardi keske cok zorlandim dayanamiyorun sezeryana alin diye bagirdim dinlemediler 1 haftalik anneyim ve dogumda bebegim cikamadigi icin omzunda kirik oldugunu bize 3 4 gun sonra kontrol dediler ve ebe olsun dogurtacak doktor olsun bi kac kez laf soktular dayanamayip cok bagirdigim icin dogumda psikolojimi iyice bozdular ustune birde omzu kirildi minik yavrumun doktor dedigin orda sanci ceken insanin halinden hic anlamaz mi ve dikis atilirken kocamla annem disarda bebegi verin onlara dedim orda da terslediler bi kenara koydular kapi acilip kapandikca annemlerin ici gtti bos bos orda yatirdilar bebegimi vermediler en tuhafida o kadar acilmam olmasina ragmen birde ic dış kesik atilip diktiler ve o kdr acilma kesigin uzerine birde bebegimin simdi bir tarafina dokununca acisindan agliyo :( Allahim gebeleri bir solukta dogmayi nasip etsin bazi doktorla da o meslegi hakkiyla yaparlar umarim ama annelik kadr muhtesem birsey daha olamz bu hayatta ❤