Mrnz Nurecren bugün hastaneden geldim hiç birşey yok salıya kadar bekleyeceğiz hala gelmezse salı günü fitil suni sancı artık duruma göre sizde var mı bir değişiklik
Nurecren Mrnz Yaa Allah yardımcımız olsun bende bekliyorum gece sanci batma oluyo sabaha bsy yok tam 39 olduk bugun
Zeytinusss Nurecren hayırlısı olsun valla ben dalga geçiyorum artık içeriyi sevdi biz boyle yaşar gideriz diye 🙈 bazen hemen doğsa diye bakıyorum, bazen de korkudan hep içimde kalsa diyorum😅😅 rabbim yardımcımız olsun
Fundasevim1988 Nurecren yıne ertelendı dogum perşembeye son beş diyelim bıraz daha anne karnında dursunlar dedı kucukmus benım mınık kızlar😬
Ftmbyrktar_1990 Nurecren hep bu postlara özenmiştim şu kadar kaldı bu kadar kaldı vs ama Doğum yapalı tam 16 gün oldu bal kızım mis kokulum kollarımda rabbim inşallah bu güzel duyguyu hepinize nasip eder 🙏🙏🙏
Nurecren Ftmbyrktar_1990 Yaa 😍 gozunuz aydin darisi bize insallahh son 6 heyecanla bekliyoruz.. bende doğum hikayemi yazmayi cok istiyoruuum.🤗🤗
Nurecren Ftmbyrktar_1990 Benim 2.olacak ama sanki ilke göre daha heyecanlıyız 🤭ne olacak kime benzeyecek ne zaman doğacak diye dusunup duruyoruz esimle 😂
Nurecren Meralmunevver Yaa inşallah kendi sancinizla gidersiniz doguma cok kolay ve hizli bi doğum olur Allah yardimciniz olsuun🤗