Bahara Sermin- canım olabilir benimde görümcemin karnı 7. Ayda çıkmıştı 😊 bebek sağlıklı olsunda karnın pek önemi yok
Rzlgln534 Sermin- Hastane kontrolümde sizin gibi bir bayan gördüm öyle zayıftı ki ve 6 aylık hamileymiş her insan vucudu farklı farklı yaratılıyor işte ne karnı ne göğsü ne kalçası hiçbişeyi belli olmuyordu ama en önemlisi sağlıklı olsun da bebekler gerisi önemli değil
Esuyum38 Sermin- Aynı şekilde bende 6 aylık hamileyim ve sanki çok yemek yemişim de karnım şiş gibi duruyo sadece tanımayan insanlar anlamıyor bile hamile olduğumu yalnız değilsiniz merak etmeyin son aylarda yeterli büyüklüğe ulaşacaktır 😄
Cerenkurt06 Zamanla cikar ic karin genistir benimde hep kucuktu suan 37+4 uz kocaman son aylarda buyur tabiki kisiden kisiye fark edebilir , canini sıkma 🤗🤗
Minikkalbimm Biz şuan 34 haftaligiz 27. Haftamda minnacık bi karnim vardi simdi koca bi karpuz olduk 😂 çıkıyor er ya da geç kızlar 💁
Ferina Sermin- bende 6 aylığım karnım çıkmadı ama çevremdeki bazı hamile arkadaşların 7-8 ayda bi anda büyüdü 😊benimd iç karnım geniş sanırım vede 500-600 gram aldım kilo almadım oda canımı sıkıyor doktor da bi sıkıntı yok dedi bakalım...
Nur9286 Sermin- yaa üzülme canım iç karnın geniş demekki keşke bende öyle olsaydım 23+3 üm patlamaya hazır balon gibiyim çok zor oluyor inan bide bunun Doğumdan sonrası var🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️