Busraybarss Alt dişlermin etleri çekiliyor sanki 😭 sinirlerim bozuldu kaç gündür vajinal kaşıntıdan uyuyamıyordum şimdi bu diş eti ağrısı çıktı tuzlu su ile gargara yaptım ama geçmiyor😭 ne yapmalıyım 😭😭😭
bett_012 Busraybarss kaşıntı için özel bölgene kaşıntı kremi al rahatlatıyor . Diş etleri için paradontax diş macunu al biri önermişti bana rahatlattı beni . İnşallah tez zmanda geçer canım
Zulubik Busraybarss diş taşı olabilir canım, doktora gidip muayene ol bence. Anestezi VS yapılmadığı için diş taşı temizliğinin hiçbir sakıncası yok hamileyken, ben de 1 ay önce yaptırdım. İleriki aylarda sorun olmasın diye.
Kdrylcnklc Busraybarss benim de inanılmaz kaşıntılarım oluyordu doktoruna mutlaka söyle bana fitil ve krem verdi hemen fayda etti
Gunes19 Busraybarss bol bol fırçalama yapman gerekiyor diş eti çekilmesinin hiç bi tedavisi Yok cnm ii bakman gerekiyor bu dönemde Bebek kalsiyum ihtiyacını senin sişlerinden karşılıyor bu arada süt yoğurt Yemen lazım
Busraybarss Ezgikra idrar testi verdim enfeksiyon çıkmadı doktor mantar da olmadığını söyledi bende anlamadım
Elisasara Benim senin gibi oldu doktoruma randevu güni söyledim magnezyum verdi hem kemik hem diş etimi dindirdi
Busraybarss Gunes19 kanama olmasına rağmen sürekli fırçalamaya çalışıyorum. Dün bi arkadaş paradonrax demiş buradan şimdi onla fırçalamayı deneyeceğim
uhuddd Busraybarss diş etleriniz için karanfil yagı alın sürü vajinal kaşıntı için elma sirkeli suyla teharetlenin iyi gelir inşaallah
Ftmemne Busraybarss öncelikle diş etlerinizi güzelce kanatarak fırçalayın kan aksın sonra bir gün tuzlu su bir gün karbonat ile gargara yapın. En kısa sürede diş taşlarınızı temizlettirin oda çok etkiliyor. Ben çok çektim diş etlerimi parçalayacaktım o derecede