Esuyum38 Rbs111 hurmayla karıştırmış olmalı arkadaşın ilk defa duydum ananasın rahimde açılma yaptığını hamilelikte herkesin dediğine inanmayın doktorunuza sorun araştırın ondan sonra önlem alın millet ne seviyo hamile insanı korkutmayı ya 😃
Gamzelianne1453 Rbs111 bisi olmaz ama ananas grcektrn hamilelikte oenrilmiyor zarar degilde erken dogum icin oneriyolar son haftalarda acilma yapiyor canim bisi olmaz ama daha yemeyin erken haftaysa
zmrtcskn Rbs111 bende İsviçre deyim canım buradakilerde doğumu başlattıgı için çok önermiyorlar son haftalar hariç
23Zumra Rbs111 dün yedim yarinda yiyicem acikliga yardimci oluyormus ben 39 haftaligim ilk defa hamileligimde yedim internete arastirdim fazla abartmadikca birsey olmaz ama bence son aylarinda ye
23Zumra Anneyimmmmm o kadar hurma yiyorum oda fayda etmiyor 😂 benve biri bunlari yemis onlara fayda olmus herkeze tavsiye etmis 😂
Mutlulu Rbs111 neden zararlıymış çok merak ettim bende yiyorum hemde afiyetle 🥰🥰 nedenini öğrenince mutlaka paylaş canım bizimle suçluluk hissetme bende yiyorum. Hiç bi sorunumuz yok Allah a şükürler olsun
NurdanHakan Rbs111 geçen yıl ki hamileliğimde deli gibi yedim çok şükür bir sorun olmadı ki vitamin deposu ayrıca ne açılması günüm geçti doguraöadım aldım sunniyii açılamadımmdaa sezeryana girdim içinizi rahat tutun
Efsoo Rbs111 ilk baslarda kusmalarim vardi hic hamile oldugumu bilmiyordum.hep ondan yerdim canim.aslinda ili haftalar zararli derler.ya ne kadar cok yerdimse simdi cok sukur rabbime.32.5 olduk artik.bisey de olmadi.senin haftandada yerdim valla.
issss Rbs111 Hamile kaldigim ilk haftalardan 1 haftada en sz 2 ananas yiyordum. hicbjsey olmadj her sey yolunda super
Mervednr Rbs111 ben haftada bir mutlaka ananas yiyorum açılmam falan yok. Hatta tam tersi kabızlığa çok faydası var