Merveplnc Melihadur 21. Haftada tekmeyle hissetmeye başladım cnm. 29. Haftadayım dört dönüyor içimde resmen😂 bazen acıyor karnım hatta şaşırıyor napcağını cimcime😂
Melegimm19 Melihadur daha önceleri balık kayar gibi hissediyordum ama 17.haftadan beri bariz tekme yiyorum ve o zamandan beri eşimde hissediyor dışardan 🙈 cinsiyetle alakası var mı bilmem canım ama kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor herşey 😍
Elifinannesii Melihadur bende 16' dan beri hissediyorum ama iki erkek çocuğumdan sonra kız bana hareketsiz gibi geliyor. Tekmeleri hafif, takla atmalarını hissediyorum can yakıcı değil ama ☺️25+4'üm.
Emrenisanur Ikinci gebeliğim olduğu icin 17.haftada hissettim kasık bölgemde kalp atışından biraz daha güçlü bi sekilde 2 3 defa hissetmiştim ben
Melihadur Buseecrin şiddetliden kastın nedir mesela anlatmaya çalışsan bende hareketlerini hissediyorum ama öyle şiddetli diyeceğim hiç hareketi olmadı
Arbuk2 Benimde ikinci gebeligim ilkinde oglum bu haftalarda cok hareketliydi bende sasiriyorum 21. Haftama girdim hareketler cok az annemde kiz cocugu nazli olur cok hareket etmez korkma diyor
Melihadur Arbuk2 kız bebek bekleyip de hareketleri çok sert diyenler oluyor falan benim hiç olmadı öyle ya
Buseecrin Melihadur tekmeleri mesela tak diye vuruyor sıçrıyorsun sonra yan yattığım zaman sanırım ayakları geziniyor göbeğimin içinde saatlerce izliyorum dışarıdan belli oluyor böyle otururken özellikle kendimi çok rahat hissettiğim zaman dışarıdanda belli oluyor sürekli kıpır kıpır
Aminemeyra Benimde ikinci gebeliğim olduğu için sanırım 16. Haftadan beri hissediyorum suan 17.2 deyiz çok şiddetli değil ama biyerden diğer tarafa geçerken dışardanda belli oluyor kaydığı
Beyzakvrkk Bizde 24 haftalığız 21. Haftamda hafif hafif hissetmeye başladım prensesimi. Şimdi ara ara güçlü tekmeler yiyorum 🥰 ama çok sık değil hala yatıp dinlediğim zaman daha net hissediyorum otuururken bazen hissediyordum sert tekmelerse 🥰🧿
Betuel11 benim ilk gebeliğim ben 17-18. haftalarda net hissetmeye başladım içinde sanki bişeyler geziyor gibi oluyordu pıt pıt hafif tekme hissediyordum☺️
Mom72626 Melihadur 18 de tekmeleri hissedip her hafta geçtikçe şiddeti artan edepsiz bir kızım var 🧿😂🙏🏻 28-29. Haftada bu bebek çıkacak diye post açarken aslında 31. Haftada babalar gibi onlar tekme değildiye inandırıp asla dinlemeden karnımdan çıkmaya çalışan bir kız oldu 🙄😀🤔 ben bundan sonra ki haftaları hiç ama hiç düşünemiyorum. 🤔🤔
Jaleserkan 27+3 olduk hiç durmuyor maşallahımız var kıpır kıpır 🤩 19ncu haftadan beri böyle çok şükür 😇