Hepinize merhabalar anneler ve anne adayları, hiç beklemediğim tahmin bile edemediğim bi durumla karşılaştım ne yazık ki korkulu endişeli stresli ağrılı ve bi o kadar da üzücü bi durum 😔 tabi ki de tansiyondan farkedildi ve eşimle hemen hastaneye başvurduk ama preeklampsi aklımızın ucundan bile geçmiyo, doktor muayene etti bebekte sıkıntı yoktu fakat bi hemogram ve idrar testi yapalım dedi kanı verdik bekliyoruz çıkan sonuca inanamayıp tekrar yapmışlar testi ve karaciğer enzimleri yükselmiş hemen gebeliğini sonladırmamız gerek dediler benim aklıma direk bebeğim geldi daha çok erkendi onun için, acilen Zeynep kamile sevk edildik Perşembe akşamı yatışım yapıldı sabaha kadar doğumhanede kaldım magnezyum tedavisi başlandı bu sürede sürekli tansiyonuma bakılıyo hala yüksek, nst ye bağlandım sabaha kadar bu şekilde ilerledik ama ben magnezyum aldığım için gözümü bile açamıyorum, sabaha karşı sancım gelmeye başladı ve seni normal doğurtucaz dediler direk eşimle görüşmek istedim oda bu süreçte çok yıprandı ve çok korktu 😔 akşam 7 ye kadar sancı çektim fakat açılmam 4 cmden fazla olmadı bu arada enzimler tavan yaptı 1000 lere kadar yükseldi ve bu benim içinde bebeğim içinde çok riskli, sezeryan kararı verildi ve sezeryana alındım Cuma akşamı bebeğim doğdu solunum sıkıntısı nedeniyle küveze alındı beni de yoğun bakıma almışlar ben bebeğimi merak ediyorum eşim benden haber alamamış yoğun bakımda olduğumu bilmiyo deliye dönmüş neyse ki anonsla falan bi şekilde eşim yanıma geldi bebek iyi dedi tabi insan inanamıyo ben narkozun etkisiyle çok hatırlamıyorum sonra bebeğimi yer olmadığı için Pendik adatıpa götürmüşler eşim beni gördükten sonra bebeğin yanına gitmiş ve resmini çekmiş o gece Bebeğimin resmini gösterdiler telefondan fakat hiç net göremedim hep bulanık görüyorum sabaha karşı ağlamaya başladım yoğun bakımda inanamadım Bebeğimin iyi olduğuna eşimi kapıya çağırıp orda sağlam kafayla tekrar bebeğimi gördüm ve içim rahat etmişti Allah’a şükür dedim 2 gün yoğun bakımdan sonra servise alındım 2 günde serviste yatıp taburcu oldum bebeğim hala küvezde şuanda bi sıkıntısı yok sadece yanımıza gelmesini bekliyoruz heyecanla haftada 3 gün görüşümüz var gidip görüyoruz süt götürüyoruz bu şekilde atlatıcaz bu günleri inşallah biraz uzun oldu ama yaşadığım zor günleri bu kadar kısaltarak anlatabildim, anneler demem o ki eğer tansiyon sıkıntınız varsa hiç beklemeden doktora gidin herşey insanlar için umarım yaşadığım şeyleri kimse yaşamaz ve sizlerden bol bol dua bekliyorum yavrum için nolur dua edin bi sıkıntı olmadan yuvamıza gelsin inşallah 😔🤲🏻