Tugbaztrk Arkadaslar progestan kullananlar yardımcı olabilir mi, ben gece bi tane içiyorum ama sarhos gibi oluyorum tualete zor gittim. Midemi de bulandırdı, normal mi? (Önceden vajınal yoldan alıyodun enfeksıyon oldugundan agız yoluna gec dedi doktor)
GzdMhmt Tugbaztrk ben 13+5 im hala kullanıyorum ama vajinal alıyorum allahtan vajinal de bulantı baş dönmesi vs hiç bir yan etkisi Yok
UmudumOldun Tugbaztrk ağızdan alındığında malesef halsizlik etkisi yapıyor . Ben 3 ay kullandım sarhoş gibiydim
Merveihsan42 Tugbaztrk bende de yapıyordu o etkileri o yüzden yatmadan önce alıyordum canım sende öyle yapabilirsin bi süre kullandıktan sonra vücut biraz alışıyor zAten
Zeyneb96z Tugbaztrk aynen ben içiyordum ama.1-2saate kafam dönüyodu ve uykum geliyordu baya o yüzden doktor soylemişdi gece uyurken iç sonra uyu yani haraket etme
Duuyguum Tugbaztrk ben de öyle oldum gözlerim gitti hareketlerim yavaşladı gece içiyorum bende o yüzden ama bi defa yaptı bende öyle ilk kullandığımda
Njlaa Bende kullanıyorum günde bi tane ama ağızdan alıyorum vajinal yapmaya korkuyorum uyumaya bi saat kala alıyorum o yüzden bi yan etkisini yaşamadım zaten o da iyice uykumu getiriyor hemen uyuyorum..
Gmz11 Tugbaztrk malesef canım yan etkisi ben çok kullandım hatta bugün bıraktım 6 saatte bir bile içiyodum. Kafan kalkmaz basın döner sarhos gibi bayılarak uyur kalırsın 🙄🙄
360604 Tugbaztrk aynen öyle aşırı baş dönmesi yapıyor bende kullanıyorum günde 3 defa içtikten yarım saat sonra baş dönmesiyle uyumam bir oluyor genelde sabah aldığımda böyle oluyorum
Gmz11 Tugbaztrk kanamam vardı şükür atlattık sayılır doktorum da dozunu ilaç saatini artırmıştı yataktan kalkmıyım sürekli uyuyym dinleneyim diye . Ama şimdi tüm ilaçlardan tiksiniyorum tabi 😊 ilaç görmek istemiyorum hatta
madl41 Tugbaztrk çok normal 😊 bende kullanıyorum her kullandığımda kendimi sarhoş olmuş hissediyorum. Hatta yarım saat içinde uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum 😊bide akıntımda artış oldu