Hiç süslü laflar etmicem 2 ameliyat geçirdim yani ameliyatın ne olduğunu iyi biliyorum bebegim 25 haftadan beri tersti doguma kadarda oyle kaldı ben damar yolunda korkan insanim artık siz ölçüp biçin kelimelerimi bünye meselesi bu bir gercek herkeste ayni tepkiler agrilar olacak diye bir şey yok yaşadıklarımı anlatayim ameliyat hazirliklari guzel gecti ameliyat ortamini bildigim icin heyecen vardi biraz ama korkmadim spinal oldum damar yolu vs hissetmedim pek uyuştum sonra kesik hemen gördüm bianda anlamadim canim oyle yandiki bağırdım doktoruma artik ne oluyor bilmiyorum bisi yok dedi nasil yok canim acidi dedim neyse ciktim odamda 10 15 dakka sonra acidan ağlamaya basladim duramiyorum üşüyorum babam ellerimi ısıttı ilacla hafifledim kalkman lazim dendi kaldirdilar ölüyorum sandım yere baktim midem bulandi başım döndü dikislerim aciyor tek başıma yurumem imkansiz 2 elimden tutup yuruttuler bebegimi bile sevemedim o acidan eve geldim soluma yatamadim acidan bebegimi yastik ustunde egilmeden emzirdim yanı sezaryan oyle anlatıldığı gibi benim acimdam kolay deil kesildi gitti deil ağır kaldiramiyorum hissiz 8 ay oldu hala aciyor kilolarım duruyor 10 kilo gitti 92 girdim 82yim suanda gercekler bunlar elbet herseyin zorluğu var bebegin icin ayaktasın ama normal olsa 40 gün ağlarım sezaryan ömür billah usutmicem ağır yük kaldirmican 💕🙂 iyi düşünün her doktorun kesigi bir deil kimi uzun kimi kısa kesiyor ...!