Gulsah7171 Kızlar 35+5 haftalıgız şu an ara ars çok şiddetli adet sancısı gibi ağrı giriyor belimden kasıklarıma ama ciddi anlamda şiddetli bir ağrı böyle yaşayan var mı ve mide bulantısıda oluyor
Hs20 Gulsah7171 ayni sey bende de oluyor canim bazen siddetli bazen de sızı seklinde bebek inmeye başladığı için dedi doktor bakalim pazartesu komtrol var o zMan de dicek bizde ayni haftadayiz seninle
Merve612506 Gulsah7171 Ayy canım bende 35+2 bugün hiç bişy yemedim midem bulanıyor ve tabiki alttan alttan sancıı kesin doğum başlıyor dedim ağladım fln doktorada yazdım hastaneye gitmeye korktum
Karvilsu Aynısını geçen hafta bende yaşadım hastaneye gittim.bebek kanala girdiği için oluyor dediler merak etme vücut kendini Doğuma. Hazırlıyor
Aylininzz Karvilsu aynen ben gittimde bana acılma oldu 1 cm ama kanala halaa girmedi o kdr yuruyus yaptim merdiven indim ciktim asansor kullanmadım yok yani😂😂
Feyzanuuurk Karvilsu benim de iki üç gündür baş dönmesi ve miğde bulantısı var acaba kanala mı inmiş oluyor bebek 38haftalığım
Gulsah7171 Hs20 benimde kontrolüm salı günü bekliyorum ara ara böyle ağrılar oluyo aceba doğum sancısı mı diye korkuyorum
Hs20 Gulsah7171 korkma kuzum dogum sancisi olsa anlarsin deyip duruyo benim doktorum da ama acemiyiz iste nasil.bisey oldugunu bilmeyince insan.ayri.bi heyecan korku herseyi yasiyo