Busraoksz Berna3434 normal ıcınızı ferah tutun bende 22 ye gırıyorduk belkıde gırmıstık anca hıssettım. Zaten cok hafıf hafıf baslıyor gaz mı degıl mı anlamıyorsunuz bıle 🤭
Gamzelianne1453 Berna3434 benim 29 hafta 2. Hamilelik olmasina ragmen cok az hisseidyorum her bebek bir degil kimisi vok hareketli kimisi az telaslanma
defne55 Berna3434 herkesin bir değil kimi geç hissediyor kimi erken mesela ben 21 haftaya gireceğim baya tekme yiyorum belli oluyor benimle aynı haftada arkadaşım var daha tam net hissetmiyor kimi bebişler nazlı oluyor ☺
Merveyoruk Berna3434 Bende öyleydim herkes hissetmıyormusun daha diyordu moralim bozuluyordu ilk gebeligim oldugu için 21. Haftada hissettim daha geç de hissedilebilir stres yapma 🙏🏻
Berna3434 Busraoksz Aynn kesinlikle hareket ediyor mu etmiyormu ben ona karar veremiyorum aslında ilk başlarda çok hafif dokunuyor gibi oluyo dimi
Berna3434 Gamzelianne1453 ay ne bileyim burda 16 haftadan beri hissediyorm fln diye yazanlar var acaba bnde mi sorun var diye düşünmeye başladım
Busraoksz Berna3434 evet diyorum ya hanı gaz sancısı yada karnınızdan gırıldama mı ne denır onun olması gbı bırsey oluyor . Net olmuyor yanı
Gamzelianne1453 Berna3434 bebek erkekse daha hafif oluyor kizlar cok daha hareketli kizimda bende erkenden hissettim bu hftalarda disari cikcakti nerdeyse 😂