Alarasel Bahara sabahlık gibi değil ceket gibi kurdale var bağlanıyo gzl ama kumaş kaliyrsi vs iyi cnm kemeraltındn aldm 😂izmirdeym bn
Alarasel Bahara başkada bulamadm o hep pahalıydı denk geldi kapmanya yapmşlar o fiyata asla mümkn drğil normldr bulmk🤭😂🙈
Bahara Alarasel anladım canım bende hiç çıkıp bakamadım mağazalarda hep internetten bakıyorımda onunda nasıl bedenini tutturucam bilmiyorum 😊
Alarasel Bahara yaa enayi yerine koyuyolar insnları inanki piyasa oluştrmşlar bnde gıcık oldm almadm valla. Şimdi elbise bakıcam 80 e falan pentiyede bakıcam alt üst şortlu tkm ytr valla 😅salak mıyım bn ya. Nene kıyafeti gibi ztn çoğu da hayatta almam.
DeryaKuzusu hakkaten hangi beden alıcaz hanımlar? 25.haftaya girdk biz erken mi şuan ki halime göre almak ?
mugece Bende dolaptan aldim 60 liraya.cokta guzel beyaz tullu kollari.cok hosuma gitti. 1 kere giyilecek seylere dünya para vermek mantıklı gelmiyor. Bir tanede waikikiden 60 liraya pijama takim aldim oldu bitti
Leyliiii Hanife5334 Vala Canım ben almayı hiç düşünmüyorum çünkü alanların çoğu giyememiş o kadar parayı boşuna vermem 😂😂😂🤷🏻♀️
Alarasel Leyliiii aynn hiiç gerek yok o takımlara cidden gereksiz ama elbise normldede giyilebilck çok pahalı olmayan takımlar alınabilir mesela elbise yada
Hanife5334 Leyliiii onu düğmeli varsa hastanede idare edecek gerek yok zaten ama benim genelde askiliydi emzirirken rahat olsun diye aldım fiyat uygun gelince yeter 1 gece için 🤗🤗
Leyliiii Hanife5334 Benim önü düğmeli elbisem var ondan almıyacam bide yedek olarak da almayı düşünüyorum hem daha sonra da kullanırım daha kullanışlı olur 😍❤️🤰🏻