Elif_nuryildirir01 Merhaba kızlar ya size bi sorum olacak daha 11 haftalık hamileyim ama göğüs ucunda süt gibi şeyler cıkmış normal mi 🙄🙈
fatos41 Elif_nuryildirir01 bana kalırsa suan cok erken gelmemesi gerekir isterseniz doktorunuza danısın.
bebiiimamm Elif_nuryildirir01 11 erken değilmi 17 deyim hiç öyle bi durum olmadı ve ilk sütün çok faydalı olduğunu duydum ama 11 de başladıysa sizin ilk süt akar zaten sanırım çok erken geldi doktorunuza söyleyin bkalım neymiş
Elif_nuryildirir01 Hll gelsin sorun değilde inşallah kötü birşey değildir yada kişiye göre degisiyordur
Serrameri Haftan çok küçük bu haftada gelmesi belki sorundur bilmiyorum ama doktorunla konuş. Benim 18 haftadan beri süt geliyodu göğüslerimden ucu yoksa eğer bide sütün gelmesini engellemezmiş göğüs ondan gelirmiş.
Elif_nuryildirir01 Serrameri canım internete baktım kişiye göre değişiyor yaziyor ama yinede doktorumda da soracam
Elif_nuryildirir01 bebiiimamm valla canm hani ucu beyazladı banyo yaptim tekrar oluştu inşallah kötü birşey değildir ama gidince soracam doktora