mf_ozturk GulendamEsra ben alde aldım 🖐 Filesi de biras zorlayınca oluyo canım ztn öyle olması lazım gergin olması için 😊
Busraa32 GulendamEsra bende aldım çok hoşuma gitti hobby life ın ürünü zaten kaliteli oluyor fiyatına göre uygun
ruhi Ben aldım gayet güzel ve kalınlığı çok güzel yanı kolay kolay kırılmaz hemde çok ucuz tam bir küvet seti 40 liraya denk geldi
Deletedmom0042 GulendamEsra evet filesi oluyor. Ilk once bas taraflari takmaniz gerekiyor. Daha sonra kenarlari. Gergin biraz
Busraa32 GulendamEsra ilk baş kısımlarını sonra da kenarları tak canım bende ilk yapamadım sonra öyle deneyince oldu
Sedaaa87 Ben de aldım gayet güzel. Filesini açıp bakmadım, zaten küvette suyun içinde yıkamak daha iyi diye duydum, üşümemesi için. Plastiği falan güzel kaliteli ve bakanlık onaylı
_Kubraa53 eymen08arass Ben hepsinden aldım :)) ana kucagı , oyuncaklı oyun minderi, küvet , biberon, emzik, Zıbın :) bnce hepsi cok kaliteli 👍🏻
Deletedmom0042 _Kubraa53 iyi kapmissiniz 😁 bende kuvette ayni perfonmansi gosterdim ama digerlerini kaptilar hemen 😁