oykusss Denizkasalll Hiçbir zaman kimseyi yalan yanlış umutlandirmak istemem ben ama valla benim içime bebek varmış gibi doğuyor 🤦 Öyle bı enerji aldım senden 🤦
Denizkasalll oykusss kız ağzından bal damlıyor senin😂 hamileysemde değilsemde verdiğiniz teselliler verdiğiniz cevaplar ettiğiniz dualar hepsi için size çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun beni bu süreçte yalnız bırakmadınız🙏🏻🙏🏻
Denizkasalll sevval55 her nasip vaktine esirdir ne zaman nerede sana geleceği belli olmaz 😌 seninkide öyle olmuş 🙏🏻
oykusss Denizkasalll Dur kullanıcı ismini kaydediyorum köşeye hergun yazıcam nasılsın iyi misin diye 🥰 sende içini ferah tut stres yapma kendine , kızımla bugün dua edicez sana bol bol 💕
Denizkasalll oykusss çokk teşekkür ederim instagram hesabınız varsa @Denizkasalll ekleyebilirsiniz :)
sevval55 Pnrbtr canım benim 388 di beta degerim adetime 10 gün vardı. İlişkimde adet bitimi olmustuo zaman kaldım
Deletedmom00170 Denizkasalll ayyy hadi inşallah güzel haberini paylaş bizimle olur mu etiket yap beni göremleyebiliyorum
gezentianne Denizkasalll Zaten adetiniz 28 günde bir değilse hamileliğiniz adete göre çıkmayacak Adeti döngünüz ne kadar geç ise yumurtanız da ona göre geç çatladığından geç döllenme olma ihtimali yüksek olur Şimdiden tebrk edermm
gezentianne Denizkasalll Hayır ben ilk kez öğrenmiştim. Mesela pazar adet olacaksam salı günü idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti ardından beta hcg 80 di Yani sizin de 3 gün sonra o değer olabilir Benimki 8 gün geç döllenme çıktı