A_S_K Kocaeli gebze fatih devlet, darıca farabi devlet, derince eğt araştırma vs doğum yapan ya da yapacak olan var mı acaba?
babyUras_ A_S_K farabinin aciline gitmiştim 2 kere ama ebeler insan gibi davranmıyo yada bana öyle denk geldi. Ama 34 haftalıkken gittim acil baktılar bana kaydım yoktu . Bide marmara hastanesine gittim acil ordada baktılar dogum olsaydı dogumuda yaptırcaklardı kaydım olmamasına ragmen acilden öyle bi durum olunca göndermezler diye dusunuyorum
Ayazipek A_S_K kuzenim Darıca farabi de Doğum yaptı normal Doğum odaları tek kişilik ve ilgi alakaları çok iyi demişti 3 ay oluyor Doğum yapalı
A_S_K Yagmurr13 nasıl bir yerdi? Doğum da nasıl davranmışlar? Doğum başladığında gitsek hemen doğuma alırlarmı
Yagmurr13 A_S_K Ebeler olsun hemşireler olsun gayet güzel davranmışlar. Önceden doğumhaneler birkaç kişilikti arada perde vardı şimdi ise tek kişilik olmuş, doğumdan sonra kaldığın oda iki yada üç kişilik. Benim tanıdığım akşam gaz sancısı diye gitti sabahı doğum yaptı canım
A_S_K Yagmurr13 aslında özele gidiyorben ama doğum için devlete gidebilirim diye düşünüyorum kontrolleri özelde tamamlayıp☺️ Teşekkğr ederim
Yagmurr13 A_S_K doğum için devleti düşünüyorsanız kendinize oradan bir kadın doğum doktoru seçmelisiniz orda kaydınız olmalı ara ara orayada kontrole gitmelisiniz☺️ Derince eğitm ve arş hastanesini için konuşuyorum ☺️
Yagmurr13 A_S_K orasını tam net bilmiyorum malesef. Bende ilk başlarda derince eğtm arş. Hastanesine gidiyordum kontrollerime sonrasında bırakıp özele başladım. Ordan çalışan hemşire bir ablam eğer devlette doğum düşünüyorsan(bi ara düşünüyordum) ara ara buraya kontrole gelmelisin demişti. Yani orda hastaneye bir kaydın olmak zorundaymış.
hunilimom A_S_K benim kuzenim başka yere evlendi ama buraya misafirliğe geldi biz gölcük te oturuyoruz cuma günüydü oglen suyu geldi misafir bizde kaydı yok hafta sonuda burda doktor yok isterse biz alikahyaya gidin diyip onu alikahyaya sevk etmişlerdi
A_S_K Yagmurr13 saçmalık ya misafirliğe falan gitmiş olsan doğum başlasa kaydın yok mu diyecekler.. Neden özele başladın? Derincede eğitim yapanlar özel gibi çok memnun olduklarını söylüyor. Ben kontrollerimi özelde tamamlayıp devlette doğum düşünüyorum:)
Yagmurr13 A_S_K sanırım öyle diyecekler bilemiyorum..☺️ Devlette eşim yanımda giremiyordu,içeri girip çıkmam bir oluyordu bide doktora asla muayene olamıyordum hep asistanı vardı sanırım bu biraz uzaklaştırdı beni devletten ☺️