Girlmom Arkadaşlar Deraylı ultrasyon fiyatları nedir istanbul Avrupa yakasında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi çok sevinirim
Bertevc Girlmom Geçen hafta dr Altan Cebeci’ye yaptırdık, 550 tl ama konuşursanız baya indirim yapıyorlar, ilgili ve herşeyi açıklayan etik bir doktor
sevdicek Girlmom Aynur56 Tavsiyem perinatoloji uzmanına yaptırmanız. Riskli gebelik uzmanı olduğu için nereye bakılması gerektiğini biliyor. Hangi durumların riskli hangi durumların sıkıntı olmayacağına hakim ve en önemlisi ne yapman gerektiğini de söylüyor. Radyoloji bölümüne boşuna o kadar para vermeyin çünkü doktorumun da dediği öylesine bakıyorlar herhangi bi risk durumunda konuya hakim olmadıkları yönündeydi. Yine siz bilirsiniz..
Aynur56 Avrupa da değil ama üsküdar da yaptırdım bugün özel hastahanede 250 tl gibi bi ücreti vardı araştırmalarım sonucu en uygun orayı bulabildim bir tek
Aynur56 Ve çok çok memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim radyoloji tarafından bakıldı çok ilgililerdi
Aynur56 Girlmom üsküdar özel hospitaltürk evet canım baya bi ilgilendi 40 dakika boyunca ilmik ilmik herşeyinni hem anlattı hem gösterdi hem 10 larca ultrason resmi ve bir tane de renkli ultrason resmi verdi ben çok memnun kaldım ne yalan söyliyim
Zehralismail Bağcılar medicine hospital 480 bahçelievler nisa hastaneside 480 dedi. Nisa da dr muayenesi 110 medicine da 75 😒
sevdicek Girlmom hayır özel hastanelerde de var zaten 200 civarı detaylı ultrason yapan hastanelerde genelde radyoloji bölümü yapiyor ordan anlamanız mümkün onun dışında birçok hastanede 400 500 civarı detaylı ultrason perinatoloğa yaptirabilirsiniz telefondan bilgi almak da mümkün.
Gmksr Özel Güngören Hastanesinde de 270 ve bende gayet memnun kaldım hem cd olarak veriyor hemde 4 tane renkli resim bunlara ek olarak çektiği tüm ekstra ultrasonları veriyor ve çok detaylı inceleyip herşeyi anlatıyor