Binay Binay down sendoru bile olsa aldırmayı düşünmediğim için o testleri yaptırmadım canım detaylı ultrasyında hiç bir sağlık proglemi yok sapasağlam yavrum allahın izniyle iyi düşünerek dua edip bekliyorum
Melektrk Esilhan benim karşı komşuma da yaptılar aynı şeyi bir tane profosör buldular gittiler adam ayakkabı numarasına kadar söylemiş sapa sağlam çocuk
Melektrk Esilhan olur olur canım korkma dua et Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz unutma yaş üzerinden bir olasılık bu sadece bebeğine göre vermiyorlar bu kararı
Ayerem Benim de aynısı oldu riskim yüksekti 77 kadında 1 tromisy riskim vardı bide ense kalınlığı çıkardılar önüme zor surecten geçtim bende kaç doktor gezdim herkes test önerdi bende NIFT testi yaptırdım risk yoktu kanimi alip cocugun dna hucresine bakiyorlar mis 99.9 sonuç laniyor 2 500 lira bi para ödemesi oldu 15 gün dediler 10 günde aradılar beni bebeğim gayet sağlık li çıktı bu teste rabbim sizjn yuzunuzud3 güldür sun hayırlı haberler alın inşallah insanın hayatını mahvediyorlar bu testlerle başka hiç birşey değil bu duyguyu bende yaşamış biri olarak diyorum içinizi ferah tutun
Esilhan Ayerem sizin için o kadar sevindim ki... şuan aynı şeyleri yaşamışız benimde oran 1/57 çıktı ama ultrasonda doktor ense kalınlığı normal gözüküyor dedi sonra bana nipt testti yaptılar senin gibi aynı şimdi onun sonucunu bekliyoruz inşallah sizin gibi olur dA sağlıklı sıhatli alırız kucağımıza bebeklerimizi 🙏🙏
Neheaaei Ayerem merhabalar testi nerede yaptırdınız? Hangi şehirdesiniz? Ben de fiyat aldım da doktor indirimli 2500 dediler bana da
Yamo Esilhan merhaba bende 24 haftalık gebeyim 2 li testim de herhangi bir sorun çıkmadı ama 4 lü testim de benim de orta risk çıktı insan tabiki kafaya takıyor ve üzülüyor ama ben sonuç ne olursa olsun kalp atışlarını duyduğum bir yavrudan vaz geçemeyeceğim için o testleri yaptırmadım inşallah yavrularımız da asla br şey çıkmaz dua edelim bol bol herşeyi veren rabbim Buhara’da yaşınız kaçtı
Ayerem Esilhan inşallah cnm içinizi rahat tutun başka sorun görmemişler bak ne.guzel sizinde hayırlı haberleriniz olur inşallah yüzünüzü güldürsün rabbim zor yani evlat söz konusu oldu mu bu testlerde doğruluk payı yok malesef çok insanı bu hale getiriyorlar
SedaaaS Devlet Hastanesi yanılgısı olabiliyor mu bende normalde özele gidiyorum ama ikili test için devlet hastanesine giderim diye düşünmüştüm ama gözüm de korkuyor sürekli yanlış bişey duycakmışım gibi 🤷🏼♀️
SedaaaS Esilhan korkma endişelenme başka bi hastaneye daha görün muhakkak bak normal denmiş üçüncüye bi bak oda normalse üzülme bile 💕💕
Esilhan SedaaaS maddi açıdan durumun varsa özel de daha hızlı sonuç alacağını düşünüyorum ama sonuçlar hep aynı çıkar diye düşünüyorum 🤔 ama hep özele gidip arkadaşlar testleri devlette yaptırıyorlardı
Deletedmom3342 İkili testin sonuçlarına çok güvenmeyin diyorlar. Ben bu yüzden yaptırmasam mı diye çok düşündğm ama yaptırdım, temiz çıktı ama temiz çıkması downlu olmayacagı anlamınada gelmiyormuş. Çok garip ama böyleymiş. O yüzden içini ferah tut.
SedaaaS Esilhan yani ilk başta bende öyle düşündüm de devlet hastanesinde ki curcuna benim eşimi strese soktu sinir yaptı gerildi insanlar öne atlıyor falan özel maceramız öyle başladı 🤷🏼♀️