Arkadaşlar merhaba, konu sahinine yazmak için girdim ama yorumları görünce başka birşeyler söylemek istedim. Öncelikle niyetim kesinlikle tartışma yaratmak değil. Ama yazılanlara bir bakıyorum da, çocuk sahibi olamayan annelerin bu tavrına çok şaşırıyorum. Ayıplamalar, kınamalar, şükret haline demeler. Yapmayın arkadaşlar bunu. Her insan aynı değil, karakteri, psikolojisi, içinde bulunduğu durum herkesin farklı. Sadece kendi yaşadıklarınızdan yola çıkıp bir insanı sırf hisleri yüzünden yargılayamazsınız. Psikoloji bilimi yıllarca süren araştırmalar sonucunda insan psikolojisini hala tam çözememişken, tıp bilimi hormonların bizde neleri değiştirdiğini kanıtlamışken siz nasıl hemen hüküm verebiliyorsunuz anlamıyorum. Lütfen bunları bir düşünüp öyle yorum yazın. Ben de senelerce çocuk sahibi olamamış, tedavi görmüş, tedavileri sonuçsuz kalmış ve hiç beklemediği bir anda normal yolla hamile kalmış bir gebeyim. Ama inanın ilk öğrendiğimde mutluluktan havalara uçmadım. Olabilir insanız yani. Umarım sizler de en doğru zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.