Melegimm19 Kızlar merhaba nasipse haftaya cuma ayrıntılı ultrasona giricez medisis hastanesinde yapılıyor takibim ultrasona da orada giricez medisiste ayrıntılı ultrason yaptıran var mı merak ediyorum ne kadar sürdü doktor nasıl cd vs. veriliyor mu 😍🙈
Ebru24 Melegimm19 vala canım bende 2 gün önce girdim ama ne ultrasyon nede cd vermediler devlete gittim muayane bittikten sonra dedim ultrasyon kağıdını alabilirmiyiz aa unutmuşuz mümkünatı yok veremem bitti ultrasyonda sinir oldum ama neyseki bebeğimde bi sıkıntı yok iyi olsunda kağıdı önemli değil☺️❤️👼
Bebegim_geliyor Melegimm19 bizde Ulviye hanima gidiyoruz ayrıntılı için sordum 400 lira sadece fotoğraf veriliyor 20-25 dakika sürüyor dedi icime pek sinmedi. Bizde arastirdik Ali ipek doye bir doktor car bu konuda gayet iyimis 400 lira cd ve fotoğraf veriyormus onunda 20-25 dakika sürüyor oraya gidecez haftaya
Ebru24 Ebru24 sen söle ama ultrasyon kağıdıda alabilirmiyim diye kalktıktan sonra boşuna uğraşma aslında benden önce girenlere verdi bende zannetim vericek banada diye amA unutmuşş
Melegimm19 Ebru24 tabiki önemli olan sağlıkları canım devlette vermelerini beklemiyorum zaten teşekkür ederim cevabın için canım 😊
Melegimm19 Bebegim_geliyor çoktan randevularım hazır hastaneden genel olarak memnunum canım o yüzden yine orayı tercih ettim CD vermemeleri üzdü ama her zaman güzel ilgi gördüm hastanede doktor ve ilgisi iyiyse sorun etmem teşekkür ederim canım cevabın için 😍