rabiaaaaaa 7 haftalık hamileyim hala doktor ve hastane bulamadım , devlet hastanesi olup ayni doktora görünmek istiyorum ve ayni doktor ile Doğum istiyorum Öner’iniz var mi
Serpilataman rabiaaaaaa hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Ankara devlet hastanelerinde o dediğiniz biraz zor çünkü ortalıkta genelde doktor yok her şeyi asistan yapıyor randevu bile alsan onun işi var yerine ben bakıyorum diyen bir çok stajyer gördüm
ZeynepMevaBahar rabiaaaaaa dediğin mümkün olmayabiliyo canım. Doktorun gece nöbetinde değilse senn sancın gece tuttuysa başka doktor oluyo ve ebeler doğurtuyo. Sadece rutin kontrolünü aynı doktorla yapabilirsn
bilnazo68o rabiaaaaaa arkadasm ankarada hemen hemen ozelde dahil doktor arayip durdu. Cebeciye falan gitti. En son ankara devlet hastanesine gitti. Doktorun ilgisini.begenmis. hem sakinde oluyo dedi. Tavsiye edeblirim
gulertkn devlet ve eğitim araştırma hastanelerinde asistanlar oluyor ayrıca doğumunuz geceye denk gelirse o gün hangi doktor nöbetçiyse o doğurtuyor. Çünkü sürekli doktorların nöbetleri ve tatil günleri değişiyor. yani pek tercih seçeneğimiz kalmıyor😒