seymakumatarnsf Merhaba kizlar🤗24 haftalik hamileyim. Yalniz ne yesem agzimdan burnumdan geliyor. Az da yesem cokta yesem sisiyorum ve resmen nefes alamiyorum. Kilo da cok almadim aslinda. Bu zamana kadar sadece 3 en fazla 4 kilo almisimdir. Benim gibi bu sorunu yasayan var mi? Bir cozum bulabildiniz mi?
defne55 seymakumatarnsf evet 21 haftaya girdik hiç kilo almamama rağmen yemekten sonra göbeğim yerinden çıkacak gibi oluyo😐
Busramerve seymakumatarnsf canım ben de 22. haftadayım. 5 kilo aldım. Ama hamileliğimin başından beri ben de ne yesem şişlik yaşıyorum. Tek çare olarak yürüyüşü buldum. Akşamları Yemekten yarım saat sonra yürüyüşe çıkıyorum, çok iyi geliyor.
yasamnidamom seymakumatarnsf Bende aynı şekildeyim bı sınırım var o sınırı aştığım zaman kusma ihtiyaci hissediyorum. Doktorum da azar azar yememi önerdi. Bı bardak suyu bile bir anda asla içme dedi. Daha 18+2 deyim bu arada 😊
seymakumatarnsf defne55 Of ya. Resmen nefes alamiyorum. Hic yemek yemesem ancak rahat ediyorum. Oyle de olmuyor tabi🤦🏼♀️
seymakumatarnsf Busramerve Evet dogru. Bir de su icmek sanki beni biraz rahatlatiyor. Ama cocuk buyudukce iceride biz iyice sislik hissedecegiz sanirim🤦🏼♀️
seymakumatarnsf yasamnidamom Gunde iki ogun yemek yiyebiliyorum. O ogunlerde az bile yesem ara ogun kesinlikle yapamiyorum🤦🏼♀️Patlamasak bari😂
yasamnidamom seymakumatarnsf Al benden de o kadar , valla şimdiden başladım 2 tane meyve yesem sisiyorum, bebişin gramı iyi gittiği için aynı şekilde devam dedi benim doktor, sanırım bebiş büyüyor mide yana kayıyor da onun yüzünden böyle oluyoruz 🤦
seymakumatarnsf yasamnidamom Zaten bebegin buyumesinden baska aciklamam yok benimde bu sislikle ilgili🤗
yasamnidamom seymakumatarnsf Çok güzel bı duygu çok , hala gözlerim doluyor ya 🥰 Allah'ım herkese nasip etsin içimde kıpırdanmalarini hissetmek o kadar güzel ki 💕
seymakumatarnsf yasamnidamom Evet cok guzel bir duygu🙏🏻🤗Allahim saglikla almaya nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻