Damla01 Cansumanisa bebek_odasi_suslerim instagram hesabindan yaptirdi arkadasim kizima. Cok guzel geldi.
Kaderbala Cansumanisa Ben Instagram dan "susdunyasi34" sayfasından yaptirdim. Nakışlı isimli gayet güzel kumaşı da güzeldi çok beğendim 😊 ayrıca fiyat konusunda da gayet iyidi. 10 lu takım yaptırdım ben 160 ₺ demişlerdi konuşun bu sayfayla derim 😊
Yoann ZeynepMevaBahar canım hepsi 390 tuttu tulumu eldiven ve şapkası var, yatağı, isimli yastığı ama değdi bu ilk alışverişim de değildi zaten çok memnun kaldık 😌
Ngovercin Duuyguum canım ben nevresim takımı ve 10lu hastane çıkışı yaptırdım 240tlydi toplam desenli ve isimli çok güzel desenler var kendin seçiyorsun instagramda da internet sayfasında da var
Yenibebeklianne Neslihan1 ben de oradan aldım henüz gelmedi ama arkadaşta yaptırdı memnun kaldı diğer sayfalara gore hem daha uygun hem güvenilir çünkü kapıda ödeme yapıyorsun
Neslihan1 Yenibebeklianne talep o kadar cok ki bence yogunlardir hic kafanizda soru isareti kalmazsn ben sayfa bu kdr buyumemisken yaptirmistim düşünün
Rukenservet Neslihan1 bende gelin sabahlıpından aldım muhteşemdi dokusu pamuk gibi işlemesi inçi gibi olmuştu ayrıca lohusa terliği tacı aldım toplam 165 yaptı çok memnun kaldım
Neslihan1 Rukenservet güle güle kullanın insallah gercektn bu kdr ucuz olup da nasil gelir diye cok dusundm ama kumasi işlemesi 10 numara ne kayma var ne hata bnde simetri takintiligi var biraz cok hosuma gitti
DeryaKuzusu Rukenservet nerden yaptırdınız acaba 😳 yukarıda gördüm şimdi 160 yazmışsınız? 120 mi şimdi
Elwing6 Cansumanisa instagrammm angel butikkk 🥰 tavsanli tulum aldim sabirsizlikla bekliyorum giydirmeyiiii
Btl41 Cansumanisa https://hizliresim.com/BO6YE9 Bak ben bunu yaptırdım geldi cik güzel kumaşı tavsiye ederim geç de yollamadılar bir sürü model var
Rukenservet DeryaKuzusu lohusa terliği ve tacı ile birlikte 160 sadece 10 ki hastane çıkışını 120 yaptırdım