Esuyum38 Asliemirpeker şehir hastanesi sadece haftaiçi veriyor başka özel olarak doğum koçu falan bulabilirseniz anca haftasonuna ayarlayabilirsiniz
Koskersultan Asliemirpeker canım beni dün sağlık bakanlığından aradılar her ilçede gebelere eğitim varmış Talas da da Bahçelievler ve 6 etap tarafında varmış bende haftaya baslıcam inşallah
38his İstediğin kadar eğitim al canım çocuk doğunca herşeyi unutuyorsun ☺️☺️☺️ Benim bildiğim de şehir hastanesi var sadece
38his Fdle profiline gir canım yuvarlak olan (F) yazar sende o kısma bi kere hafifçe dokun yükle yazar ordan eklersin ☺️
Hilall2610 Ben şehir hastanesi gebe okuluna gittim instagram sayfası var yazarsan bulursun cok güzel çokta tecrübelendim pilates egitimide veriyolar haftada bir gün kesinlikle tavsiye ederim mutlaka takip et sayfalarını hlsuna gidecektir zaten
Hilall2610 Haftanın üç günü egitim var o üç gün sonunda sertifika veriyolar bir hafta gitmen yetiyot yani ben hem geneliğin basında hem gecen. Hafta bilgilerim tazelensin diye yenidrn gittim
Hilall2610 Kayserisehirhast.gebe yazarsanız çıkıyor galiba bulamazsanız kayseri şehir hastanesi gebe okulu diyin bulursunuz
Asliemirpeker İlden gebe okulunu duydum. Ama hafta sonu yokmuş. Çalıştığım için değerlendirmedim haliyle.. yinede teşekkür ederim 😚😚
Asliemirpeker Koskersultan çok iyi faydası oluyormuş... izne ayrılırsam hiç degilse 3 ders gitmek istiyorumm.. sagolasın canım.