Sumeyraerva Seher1 annem yardima gelecek camlarimi silicez tul perde yikiycaz mutfagi temizliycez geri kalani zaten gunluk yapilan temizlikler dip bucak haftada bir siliyorum zaten sezeryan olacagim icin dogumdan 1 kac gun once yine silerim heryeri oldu bitti hastaneden gelincede yatagima ceyizden ortulerimi sericem o kadar
PsikologKubraUstaalioglu Seher1 Benim de annem ve kayınvalidem yardımcı oluyor canım evim çok büyük değil günlük temizliği kendim yapıyorum durumun müsaitse son haftalarında yardımcı alabilirsin.
yigitmom_ Seher1 kasım 15 doğumum ve ekim ilk haftasi 2 kadın tutacam Tüm evin kapı duvar pencere dolap içleri ve dışlari tuvalet banyo fayanslari yaptiracam annemde yemek masasi sandalyelerimi ve koltuklarımi silecek perdeleri yikayacak böyle yapacam ben
Ades34 Seher1 Annem kayınvalidem ve görümcem geldi geçen hafta her şeyi yaptılar☺️ Camlar silindi tülller perdeler yıkandı,kapılar silindi,mutfak dolapları temizlendi düzenlendi,halılar yıkamaya verildi falan baya bişeyler yapıldı bitti şükür🙏🏼
Zeynepzeze Annem geldi duvarları sildi, şimdi de yavaş yavaş yapıyoruz bir şeyler. Bir kaç hafta sonra da halıları yıkamaya vereceğim, annem mutfak dolaplarını indirip temizleyecek, sonra camlar, perdeler vs. Bu şekilde yapıyoruz biz
Nezahatozen sadece yatak odasının yatağı çekilmedi gerisi heryer çekilip silindi şuan bi camlarım kirli o da yağmur yağdı sağolsun kirlendi geri yerlerim temiz şuan normal günlük yapilcak şeyleri yapıyorum toz almak dolaplarımi silmek gibi ev süpürmek gibi