Aysegunder33 2 haftadır gidiyorum kalp atışlarını duyamıyorum bebeğimin doktor 1 hafta daha bekleyelim kötü düşünmeyin dedi sizde de olan var mi böyle ??😢😢 6 hafta 3 günlük hamileyim
A_S_K Aysegunder33 8. 9. Haftada duyulan var telaş etme, hemen kötü de düşünme belki geç döllenmedir. Daha küçük duyulmayadabilir. 9. Haftaya kadar beklemeden yanlış bir karar alma sakın
hunilimom Aysegunder33 7.haftanın sonunda doktor duydum ben dedi cihazdan gösterdi kendim 10.haftada başka bi doktorda duydum korkma canım
Fusel_yem Aysegunder33 Bende 6+3 gebeyim duyulmadı normal bir durum olduğunu söyledi doktorum geç döllenme olabilir merak etme inşallah duyarsınız ve sağ sağlim alırsın kucağına bebeğini 🙏
Mutlu_anne2 Korkma canım ben kızım da 6 haftalikken duymuştum bunda 7+5 te duydum bende baştan korkmustum bunda niye duyulmuyor 8 9 haftaya kadar normal geç döllenme olabilir
Pemrah En net 8.haftadan sonra duyuluyor korkmana gerek yok. Biz 6 da duyamamistik 8 de tekrar giderek öğrendik. stres bizlere yaramayan birşey olabildiğince içini ferah tut 😊 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 🙏
Aysegunder33 Fusel_yem çok teşekkür ederim canim rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip eder insallah ❤️🤲🏻
07052019 Aysegunder33 7.haftanın sonunda duymuştum ben de, endişe etmeyin içinizi ferah tutun hayırlısıyla..