Tekaskeymenaras 7 haftalık hamileyim çamaşır suyu ben por çöz kokusunu kokladım bişey olurmu çok korkuyorum ( duşakabini temizlerken porçöz döktüğümü unuttum bide çamaşır suyu dökünce çok fazla koku çıktı )
R_Arslan Tekaskeymenaras birsey olmaz allahin izniyle ama balkona cikip bi kase yogurt ye canim. Ve kimyasallarsan uzak dur hamile oldum olali wc banyo camasir suyuyla esim yikiyor sende esinden destek alabilirsin.
Sumeyraerva Tekaskeymenaras yogurt veya ayran tuket bol bol su ic kusarsan felan doktora danis zehirlenme olabilr diye bide hamile olmasan bile hicbir zaman iki deterjani birbirine karistirma hele porcoz yagcoz tarzi urunlere bulasik deterjani bile dokme
Mutire Tekaskeymenaras normalde etkilenmek için hamile olmana gerek yok. Sen sen ol hiçbir kimyasalı karıştırma ve soluma. Cigerlerin bile tahriş olur Allah korusun
SedaAkca Ben çok kaldım o ikilinin içinde dikkat etmeye çalış şuan korkacak birşey yok ayran içip uzanmıştım ben sende öyle yap canım
Tekaskeymenaras Kızlar hepinizden allah razı olsun içimi rahatlattınız iyiydi varışınız gönlünüzden geçen tüm dualarınız kabul olsun🙏🏻🥰