emirhaninannesi Kislar 2 gundur sancim var gttikce siddetleniyo ama duzensiz 10 dkka ara grmiuo ama duzenli degil etrafimdakiler doktora git diyip duruyo evde bekleyen oldumu benim gibi 5 dkka ya düşünce gtmek istiyroum ama korkuyorum da
Elifffcik67 emirhaninannesi su veya nişan geldi mi.. gelmediyse evde çek sancını yoksa hastanede çekmek daha zor bence
Nurecren emirhaninannesi Suyun gelmediyse evde bekle canim , nisan geldikten sonra hemen dogum olmayabliyo ama suyun gelirse sıkıntı. Kac haftaliksin
Dezehs emirhaninannesi canım doğum çok yaklaşımı zaten yerinde duramıyorsun gitmek istiyorsun bir an önce 5 dk da 1 geliyor 30 sn felan bi daha gidiyor artık sonradan 3 dk.da bire iniyor ama sen 5 dk da 1 gelince git ben 5 dk da 1 gelmeye başlayınca evde 1 saat daha oyalanip gidiyordum gittiğimde 7 8 cm acilmam olmuş oluyordu 30 40 dk da doğuruyordum
emirhaninannesi Dezehs anladim canim peki ne kdr sürede o sikliga geliyodu benim su anda 10 dkkada bi ne zmn sıklaşır acaba
Muhammednurihafsa emirhaninannesi akşama kadar sıklaşır ben kızımda Cumartesi sabahından pazar sabahına çektim 10 dakıkada birdi pazar sabahı 3 dakıkada bire inince hastaneye gittik doğumum başlamıştı Allahım yardımcınız olaun hayırlı doğumlar canım
Dezehs emirhaninannesi canım çocuğa göre değişiyor mesela benim ikinci bebegimde 5 6 7saate anca sıklaştı ama 3 ve 4 bebegimde 3 saate 5 dk da bire indi
emirhaninannesi Dezehs inslh canim gttim aciklik yoktu gene su anda 5 dkkayi gecmiyo sancilar inslh aciklik olur sabaha kdr
emirhaninannesi Dezehs dunden beridir yapiyorum canim sürekli dus aliyorum ama artik yoruldum inan ki
emirhaninannesi Dezehs ayni canim 1 cm acilma var ve sancilar iyice siklasti ama duzenli degil ne yapcami blmiyorum