Aysegul0506 Kızlar 13 haftalığım. 3 ay sonrasında bırakılıyormuş bana Doktorum. Birşey demedi siz ne zaman bıraktınız
Mervednr Aysegul0506 benim doktorum sonuna kadar kullancaz dedi. 28. Haftadayım hala kullanıyorum canım. İmom kullanıyorum vitamin ve mineral de var içersinde
MENUR Aysegul0506 30+6 hala devam ediyorum canım kullanmaya doğuma kadar da kullanacağız dedi doktorumuz balık yağı takviyeli vitamin (imom) +magnezyum (Magnorm)+ demir solüsyonu (maltofer )
Lindam Sedakolcu bana da mültivitamin verdi Demir ilacı verdi de. İki kezdir içiyorum beş dakka olmadan afedersin kusuyorum. Sizde de olmuş muydu ?
Aysegul0506 Lindam bnımde miğdme bulandı ama hemen arkasından meyve suyu yad ayştecek birley atıyorum. Ağzıma
Yasedgn Lindam. Demir ilacini ac karnina aliyorsaniz kusma yapar . yemek yedikten 1 2 saat sonra almayi deneyin .
Dilru Lindam bazi demir ilaclari agir gelebiliyor. Bende ayni olmustu. Degistirdi doktorum. Simdi ayni tablette hem folic acid hemde demir var. daha iyi
Lindam Aysegul0506 valla içince hiç sıkıntı Yok üstüne bol bol su da içiyorum meyve suyu denemedim. Ama beş dakka sonra inanılmaz kötü oluyorum
Lindam Yasedgn yok doktor dedi zaten tok karna yemekten 2 saat sonra diye öyle yapıyorum bende. Gebeliğimde bile midem bulanmazdı bu iki içişimde çok fena oldum
Mervednr Aysegul0506 ben onları sadece bir ay kullandım. Doktorum gerek görmedi testlerde de baya iyi çıktı değerlerim. Sadece İmomla devam ettim. 22. Haftadan sonra magnezyum kullanmaya başladım
Yasedgn Lindam. Bende yeni kullanmaya basladim ilk iki gun bende kustum ama sonra sonra bunye alışıyor.Gececek inşaallah
Lindam Yasedgn aynen iki gündür öyle bende de. Devam edeyim mi diyosun. Bi daha olursa korkusu çok var bende 🙁
Iremgokce Aysegul0506 3 ayın dolunca bırak ded şuanda ekstra vitamini gerekli görmedi kanımda iyi şuan hiç birşey kullanmıyorum
Aysegul0506 Iremgokce benımde kanım 11.7 di tahlillerinde güzel dedi ama folic asit için birşey demedi 🙄