Merveihsan42 34 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerinin azaldığını hissediyorum eskiye oranla daha az hareket ediyor. Normal mi ki acaba bu haftalarda olan var mı
Cecriin Merveihsan42 benn 34 haftaligim gun icinde azaldi hareketleri ama harekt ettigi zamanda hic durmuyo cok daha guclu vuruyo benm de busekilde anlamadim😒😒
Yaser27 Merveihsan42 kızlar 36 +3 olduk bizde hareketi eskisi gibi değil bi kaç yerde okudum yeri daraldığı için eskisi gibi hareketli olmayacak diyordu Aynen de eskisi gibi hareketli değil. Sizin haftalarda korktum doktora gittim net ye girmiştim çok şükür bi sıkıntı çıkmamıştı
Sedakolcu Merveihsan42 benimde dün çok güzel hareket ediyordu hatta tekmeleri canımı bile yakıyordu bugün bir kaç defa anca oynadı sahada ses seda yok bekliyorum oynamasını bende
Serapasena Merveihsan42 ya bende 33 haftalıgım gün içinde az hareket ediyor doktor değerleri normal dedi ama bende korkuyorum 🤦🏼♀️
Suleeebetul Bn hareket etmiyo die gittim nst ye bağladılar bi hareketlendi😂 hiç korkmayn çoğunluk uyuyo zaten tatlı bişeyler yeyin ufak bi hareket ediyosa bile korkmayın ebe bana öyle söylemişti
Eminebdk Kızlar bizde 35+2 olduk dün kontrole gittim nst çekildi baktı doktor hareketlerini sordu bende fazla hareket etmiyor dedim haftaya Çarşamba tekrar gelmemi söyledi ama nst sonucunu görmeden önce 10gün sonra gel diyordu 🤔 kafamda deli sorular
Merveihsan42 Zeynepzeze belli bir sorunun yoksa birde azıcık da olsa hareket ediyorsa korkma canım. Galiba yerleri daraldıkça hareketleri azalıyor