Ayse_Gul Birçok yerde sırt üstü ve sağ tarafa yatılmaması yazıyor her gittiğimde doktora sormayı unutuyorum sürekli sağ tarafa yatmaktan bi hoş oldum 🤔bi bilginiz var mı bu konuyla ilgili ?
35shereliz Ayse_Gul canım ilk zamanlar istediğin gibi yat ama daha sonraları yapabildiğin kadar soluna yat demişti doktorum ben çok faydasını gördüm kızımın suyu azalmıştı öyle arttırmıştım
defne55 Ayse_Gul iki aydır bezdim sol da sağ da yatmaktan uyuyamiyorum da tuhaf geliyor yüz üstü yatmayı özledim 🙄
Sdemirel Ayse_Gul sol tarafı öneriyor doktorlar kuzum solun cok ağrıdığında arada sağına yat demişti bana
Mom72626 Ayse_Gul 28. Haftamda sordum doktora 28. Haftama kadar yüz üstü hariç her türlü yattım 😂😂 doktorum sağ sol sırt üstü nasıl yatarsan yat sen nasıl rahatsan o önemli dedi. Sadece tansiyonun düşerse sola yat ve ayaklarını yükseğe koy dedi.
Mavis222 Sol tarafı öneriyo doktorlar bebeğe giden kan akışı daha iyi oluyomuş sırt üstü yüz üstünü kesinlikle önermiyolar valla ben sağ sol yatıyorum artık tek taraf yatmaktan çürüdü bir tarafım
Ayse_Gul 35shereliz bu Bilgi için teşekkür ederim canım elimden geldiğince sola yatıyorum ama uykudayken dönüyorum 😔
Ayse_Gul defne55 hiç sorma bende aynı eşim yüz üstü falan yattığında onu görünce psikolojim bozuluyor 😅
Ayse_Gul Sdemirel genellikle soluma yatıyorum ama uyurken dönüyorum sıkıntı olmaz galiba çünkü bilerek yapmıyorum ☺️
35shereliz Ayse_Gul o kadar önemli değil canım kasma kendini ben son hafta bacak bacak üstüne yatıp uyuyordum her zaman sola yatayım diye de kendini sıkma
defne55 Ayse_Gul iyi senin esin yatıyor ben doktora gidiyorum benim kızım yaymış popişini yüz üstü yatıyor geçen dedim sen bi doğ da bana bu yaptıklarının hesabını sorarim ben senden 🤣🤣🤣
Sdemirel Ayse_Gul yok yapmaz ya ben de uyandığımda sağda buluyorum kendimi 😅 çoğunlukla sola yatmaya dikkat et uyurken elbet dönülür sağa demişti
Kbradmrdg Ayse_Gul solumdan çok sağıma yatıyorum o nasıl rahatsa o pozisyon da yatmanızı sağlıyormuş tabiki sağ sol olarak elhamdulillah 38 haftaya gircem bi sıkıntı yaşamadım 🙏🏻
35shereliz arastirmacianne canım belirli bir zamanı yok sen kendini rahat hissettikçe aklına geldikçe sola yatarsın sıkma kendini o kadar