Esra_55 Herkese merhaba 🤗 Çatlak oluşmaması için ne kullanmaya başladınız krem mi yağ mı fikriniz nedir?
seymakumatarnsf Esra_55 Ben krem kullanıyorum. Lierac. Gayet memnunum. Ama doktorum bunu genetik olduğunu ne kadar kullanırsak kullanalım olabileceğini söyledi. Amaç en az seviyeye indirmek tabi🙏🏻🤗
elf0 Esra_55 12. Haftadan beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum sıcaklarda bile rahatsız olmuyorum yağdan zaten karın bölgesi kuruduğu için 😁 bide frei öl yağını aldım sabah birini akşam birini kullanıyorum bakalım 21in içindeyim olmaz da inşaAllah çatlak falan
Kahraman35 Esra_55 ben de 9. Haftadan beri falan hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 37+5 olduk hiç çatlak yok çok şükür.
Ndd Esra_55 Clarins strech mark minimizer. Cok mennjnum. bepanthen krem bıo oil falan almıstım onlar kasıntı yptı bana alerjı gibi.
SaadetMira Palmers kako butter, madecasol( asiri guzeldir, mutlaka her kes kullanmali benim kasintim ve kizarikliklarim bunlarin sayesinde gecti, sadece karnima bunlari suruyorum) diger yerlerime ise hindistan cevizi, zeytinyagi.
Esra_55 Hindistan cevizi yağının bi markası iyisi bayatı olur mu ki 🤔 A101 de felan da satılıyo aktardan mı almak mantıklı.
CansuCaner Ben tatlı bademyağı lavanta yağı ve limon yağını karıştırıp kullanıyorum. Hem güzel nemlendiriyor hem güzel kokuyor hem de böcek sivrisinekleri kaçırıyor. Bazen de johnsons baby bebe yağı sürüyorum
Cansumus Bio-Oil aldım 14 haftadayım ne zaman kullansam ki kaşıntım falan yok sadece göğüs ucu hala hassas