Honey_isss Hanımlar 37. Haftam bu gün bitti bebeğim başaşağı duruyor fakat daha kanala girmemiş acaba nezaman iner?vede kanala inince nekadar zaman sonra Doğum gerceklesıyor?
LinaPrenses Honey_isss bnmkide bas asa ama kanlda degil ayni hftdyz Merdiven yuyus skuat yao dedi doktrm inşallah iner
eylulvari Honey_isss ben de 36. haftadayım daha inmemiş kanala dedi. girince yürüyüşünden anlarsın meraklanma diyor doktorum😊
Gulnar44 Honey_isss suan bende 39 zum bebegim bas asagi ama hic bir dogum beriltisi yok yapmadigim sey kalmadi
Honey_isss LinaPrenses hareket yapıyorum inşaallah iner..acaba indıgı zaman hareketleri yine aynı seriliktemi olur yoksa ayakları elleri hateket etmez mi
Yigithamzaninannesi Secde pozisyonunda bolca durun faydası olur inşallah inşikak secde süresi okuyup secde ayetlerini yapın elbet iner benim de daha inmedi 40. Haftamdayım doğum anında bile indiği oluyormuş öyle duymuştum
Honey_isss Yigithamzaninannesi her namazımın arkasından inşikak suresını okuyorum secdelerı yapıyorum ınsalllah hayırlı bı sekılde faydasını görürüm
Deliana Yigithamzaninannesi Benimde İnmemiş 40+3deyim doktorunuz bununla ilgili birşey söyledi mi acaba ? Benim en geç Pazartesi Sezaryan dedi başka çaresi varmı 😔
Mervemim Bndr 37 haftamda gittim inmemişti doktorum belli olmaz bianda gercekleşebilir her sey dedi bklyrm çarşmba 38 dolcak gidicem inşAllh inmiş olur
Honey_isss Mervemim daha vakıt var tabi ama işte insan endişeye kapılıyor ya inmezse DİE yoksa 40 kadar yolu var:))
Honey_isss eylulvari kimisi gırınce anlıyormuş ama bence herkes anlamaz kimisi karnının üstü rahatlıyor dıo ama 😂 hıc öyle bıseyler uok
Gulnar44 Honey_isss ilk dogumumda baya dikislerim vardi suan o dikisler beni cok rahatsiz ediyor oturamiyorum
Honey_isss Aytflz 3 gün önce arkadaşımın alttan baktı doktor 2 cm açıklığı vardı bıraz kanaması oldu gün boyu devam ederse gel dedı doktor.kanama durmadı Meğer Doğum başlamış sunı sancıyla 8 cm ye kadar açılma oldu ama Bebek kanala inmedi 😞 sezeryan olmak zorunda kaldı