Merhaba kızlar :) sonunda bana da bu haberi vermek nasip oldu çok şükürler olsun. Son SAT 3 hazırandı 30 hazıran- 1 temmuz adet beklıyordum nitekim olmadım döngüm 28 gunde bir oluyordu ve afedersınız ılk kez adetten once ishal olmamıstım en büyük belirtim bu oldu benim :) neyse 1 temmuz pazartesı erken gebelık testı yaptım koca bır nagatif..3 temmuz çarşamba gunu uyandım ve içimden bir his hamilesin diyordu soluğu sabah sağlık ocağında aldım. Tabi sağlık ocagında verdıgım ıcın sonuc cuma gunune kaldı dedıler dün bana bende dayanamadım dün akşam işten eve gidince erken gebelik testini tekrardan yaptım ve işte o güzel çizgilerrr gözlerime inanamadım 10 dk boyunca ağladım nasıl oldu da 3 günde bu kadar değer artmıştı ve testte çıkmıştı inanamadım. Sonuc olarak kızlar bugün sabah özelde kan verdım öğleden sonra cıkacak az oncede sağlık ocagında ki hemşire hanım aradı çarşamba günü verdiğim kan sonucu 26 çıkmış çok şükürler olsun daha çok yeni meleğim inşallah beta hcg yükselerek devam eder Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ben 10. ayın sonunda kavuştum inşallah sağsalim sağlıklıca kavuşurum.. ve şunu demek istiyorum ne zaman kafamdan çıkarttım hamileydim stres yapmayın lütfen..