Amineninannesi Merhabalar kızlar 34+6 haftalık hamileyim bi prensesim olucak ama Kızım çok hareketli maşallahhh sizin bebişlerinizde öyle mi 😊 doğucak mı acaba diye korkmaya başladım bu kadar hareketli olunca 🤔
Glsmumul Amineninannesi biz daha 25 haftadayiz sizin haftalarda bizim oğlani düşünemiyorum çünkü çok hareketli aynı şekilde 😀 bazen bu çocuk hiç uyumuyomu ya dedigim oluyor
Elabadeninannesi Amineninannesi benim kızımda hareketliydi emin ol doğunca anne karnındaki gibi harkeetleri üstünü giydirirken ben bi bacağını sokarken o diper bacağını çıkarıyor 🙂))
Tbrk Amineninannesi bnde 34 haftalik hamileyim. Daha once sakindi, 28dan snra basladi. Suan masallah uyumuyor heralde. Daha yeni yerler kesfediyor. Tekme yerine ittiriyor surekli😁
Burcinsahin3 Bende 36+4 um kızım gerçekten çok hareketli hatta şuan da öyle oynuyor ki sanci yapiyor kendi kendime kesin geliyor diyorum koşup tuvalete nisan gelmismi dye bakıyorum
Amineninannesi Burcinsahin3 bende korkuyorum acaba doğacak mı diye benimde bazen sancı yapıyo baskıdan dolayı korkuyorum lavaboya gitmeye vallahi🤔
Amineninannesi Elabadeninannesi kuzum doğunca da bayağı hareketli olucak desenize😊 bende korktum normalim bu kadar hareketli olması diye merak ettim😊
Amineninannesi Edos maşallahhh bebişlerin hepsi baya hareketli o zaman 😊 uyutmuyorlar da bizi minnaklar😊
Elabadeninannesi Amineninannesi normal normal hareket etsede korkuluyo etmesedd çok memnuniyetsisiz bendd öyleydim şimdi 1aylık kızçem Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amineninannesi gulanne maşallahhh rahatladım bende vallahi okuyunca o zaman erken mi doğcak falan diye düşünmeye başlamıştım
gulanne Amineninannesi banada öyle geliyor 40 haftayız bekleyemeyiz sanırım. Oğlum 41.haftda doğdu ama o böyle hareketli değildi ve 7.ayda yukarıdaydı. Bu hep kasıklarımda. Kız daha erken geliyor duyumlarıma göre. Sağlıkla gelirler inşallah ❤
Amineninannesi Elabadeninannesi maşallahhh Allah bizede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı💕🙏
Amineninannesi hande123 bende çok mutlu oluyorum ilk başlarda korkarım tekmeler den diye düşünüyodum ama bambaşka bi duyguymuş🤰🏻💕
Amineninannesi gulanne inşallah sağlıkla gelir güzel Kızım hepimizin ki sağlıkla gelsin hanımlar 💕💕😊🙏