Badevehande A_S_K Neşeli Dostlar Oyun Halısı ismi ve hiç duymamıştım ama genişliği oyuncakları felan çok beğendim
PembeKoala A_S_K çok geçmiş olsun canım bende bi yere gittim mi ayaklarımı uzatıyorum valla bize herşey mübah kim ne derse desin 😁
Mysteryyy Kızlar göğüs pompası alip kullanan oldu mu ? Kullanan olduysa çok merak ediyorum memnun kaldiniz mi
Rrraaaiiinnn Senbibak valla minderi yumusakti begenmistim oyuncaklar ses cikarmiyordu ama idare ederdi yani saglam olsaydi bu fiyata iyiydi bence
DeryaKuzusu A_S_K Manuel göğüs pompası vardı ama elektrikli düşündüğüm için almadım. Bi de oyun halısı vardı almadım çünkü ana kucağı da oyuncaklı olacak nasılsa diye gerek görmedim. Ama ana kucağı da alamadık ki hani 🙈🙈🙈
A_S_K DeryaKuzusu anakucağı 2 adet gelmişti bizim burayada kimse almadı herkes oyun matını aldı. İkinciye çıtçıtlı badi almaya gittğimde satılmıştı. 10 tane oyun matı geldi açıldığı 15 dk içinde bitmişti bilee iyiki aldım ben oyun matını çok beğendim:)
Sinm A_S_K bende sabah taşıyamam diye banyo seti almamıştım oyun minderi alıp çıkmıştım sonra gidip banyo setini de aldım şimdi zıbın İçin gidesim geldi ama çok sıcak 😊