• Doğum
  • Akıntı mı amniyon sıvısı mı yardımcı olun lütfen🙏

Biraz önce benden bir cay bardağına yakın sıvı gitti çamaşırım ıslandı falan hiç ağrı sancı Yok. dün çatı muayenem yapılmıştı bugün böle bi sıvı geldi. Sizce ben ne yapmalıyım

Merhaba. Aynı sorun bende de var. Aslında tam olarak 2 gün önceden yumurta akı gibi yoğun bir akıntı başlamıştı.gün içinde 10,15 kez kasılma oluyor. Dünden beri de çamaşırımı ıslak hissediyordum. Gece farkettim bende de sızıntı şeklinde bi akıntı var. Renksiz kokusuz. Bu arada 39+5 teyiz. Ama öyle ciddi bir ağrı da yok. Bugün kontrolüm var Allahtan. Siz de bi görünün bence doktorunuza.

Merhabalar. Doktoruma yazdım sma cevap bekliyorum suan bende Allahım hayırlı sağlıklı olanını nasip etsin inşallah ikimizede 🙏

Htckny çamaşırını değiştirdiğinde hala geliyor mu tutabiliyomusun o akıntıyı suyun gelse tutamazsın kaç haftaliksin benimde öyle olmuştu bi gece kalktım pedim sarımsı gibi dolmuş değiştirdim yine oldu anladım suyum geldiğini cunki tutamıyorum bacaklarından yavas yavaş alıyordu

hunilimom geldiği an tutamadım aktı su gibi saydam renkteydi ama şuan yok fakat tuvalet ihtiyacım var gitsem sıkıntı olur mu acaba

Htckny git canım tuvaletini yaparken tutmaya çalış zaten çişini tutuyorsun ama suyu tutamıyorsun tutamazsan suyun gelmiş demektir

hunilimom o gelen suydu da şimdi öyle değil iki gündür ishal gibiyim büyük tuvaletinide yapma falan demişlerdi bende bilemedim o yüzden