Cagla22 Kızlar şimdi 21 haftalık olmak üzereyim haliyle tekmeler sertleşti . Az önce elim karnımda uyuyacaktım öyle bi tekme attı ki 🤣 korktum resmen hem heyecan hem korku ilk olduğu için mi bilemedim . Maşşallah kızım çok güçlü diyorum 🥰 Allah herkese nasip etsin 🤲🙏
seymakumatarnsf Cagla22 Ben 24 haftalık hamileyim. Neredeyse son 2-3 haftadır çok net hissediyorum ve dışarıdan görebiliyorum. Ama hala irkiliyorum. Garip geliyor. Sanki içeriden organlarımı oyuyorlarmış gibi. Çok değişik bir his🤗
Lovelies Cagla22 ay aklıma eşim geldi karnıma elini koyınca hareketi kesiyordu o cektigi an elini başlıyodu tekmelere birgün karnıma başını yasladı sözde seviyor kızını😁 aradan 5 dkk geçmeye kalmadı başına öyle bir sert tekme attıki hayatın şokunu yaşadı😂😂 niye yazdım bunu bilmiyorum ama o haftalarda cok komik oluyor şuan 30+2 yiz şuan ki hareketleri mahşAllah uyutmuyo☺️
Lovelies Cagla22 ay aklıma eşim geldi karnıma elini koyınca hareketi kesiyordu o cektigi an elini başlıyodu tekmelere birgün karnıma başını yasladı sözde seviyor kızını😁 aradan 5 dkk geçmeye kalmadı başına öyle bir sert tekme attıki hayatın şokunu yaşadı😂😂 niye yazdım bunu bilmiyorum ama o haftalarda cok komik oluyor şuan 30+2 yiz şuan ki hareketleri mahşAllah uyutmuyo☺️
yasamnidamom Benim küçük pıtırcığım da uyuyor şuan babası işten gelsin tatlı istedim , uyandiricam 😂 Daha 18+2 yiz bizde kiprasmalar var sadece ama zayıf olduğum için çok net ayırt edebiliyorum 🥰
Cagla22 yasamnidamom benim gündüz sesi hiç çıkmaz gece yatağa uzanırım uykum gelir başlar tekme atmaya 🥰🤣 hissediyor galiba uyuyacağımı. Aynen cnm uyandır 😍
yasamnidamom Cagla22 Benimkide artık başlasın , eşime bak tekme atıyor demek istiyorum artık 🥰 herşeyden bı haber ultrasondan ultrasona görüyor sadece 🤦
Cagla22 yasamnidamom cnm şu son 10 gündür eşime koş diyorum gelip elini koyunca duruyor tekme atmıyor 🤣 şans işte bi türlü hissetmedi eşim daha
Cileginannesi Nasıl bi duygu kızlar daha benım 10 haftalık. Bazen korkutucu geliyo normalmi? Bununla ilgili binyazı arıyorum. Ne hıssedecıgımı bılemıyorum cok karısık duygularım. Sevmek ıatıyorum ama sonra kucuk dıyorum.
Cagla22 Cileginannesi çok farklı bi his. İlk etapta korkutucu oluyo içinde bi canlı var hem korku hem heyecan. Yaşarsan korkma ilkinde ama sakin ol 🤣
Cagla22 seymakumatarnsf ha aynen sanki biri organlarımla oynuyor 🤣🤣 irkiliyorum . Elimi koyuyorum sert tekme atıyor elime net hissediyorum 🥰
eslemalt123 bende sıçrıyorum😂 bazen ama çok hoşuma gidiyor☺ yaa çok güzel bi İnş sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız🤲
Cagla22 Lovelies canım sorma 10 gündür bizde öyleyiz eşim elini koyduğu duruyor tekme atmıyor ben koydum mu başlıyor atmaya 😀 eşim merak ediyo ama onun da kulagıyla dinlerken kafasına gelecek bi gün bence 🤣
Esrabklmz Bende 19 haftadayım son bi kaç gündür hissetmeye başladım ve her hareketinde sıçrıyorum 😂 çok garip ve çok komik bi duygu gerçekten yanımdakiler ne oldu diyo çoğu kişi bilmediği için hamileliğimi çok komik duruma düşüyorum tikli gibi sürekli hopluyorum 😂😂🙈🙈🙈
Cagla22 Esrabklmz aynen cnm garip bi duygu . Ben 20+5 im net hissetmeye başladım artık . Korku heyecan hepsi karışık 🤣
ZehraAlbayrak Cagla22 ayyy hehehehe 😀 ya ben 18. haftadayim karnimda bisiyle hissediyorum ama bebekmi acaba oyle tekme gibi degil boyle solucan gibi sanki kivrilan bisiy nasi tarif etsem bilemedim😀