Dilekdefne Kizlar idarardaki enfeksiyonu nasil gecirebilirim. Antibiyotik kullanmak istemiyorum cunku bu kez mantar oluyorum ve mantarim daha cok olacak. Dogum yakin o yuzden dogal yolla gecirmeye calismak istiyorum... lutfen yardimci olurmusunuz
Nrnr Dilekdefne idrar yolu enfeksiyonun yardımcısı çok su içek idrarla birlikte enfeksiyonu atmak. Bende aynısını yaşadım ve şimdi yeni yeni düzelmeye başladım allah kimseye vermesin iç çamaşırımı kaynatıyorum günde 3 kere değisiyorum temizliğime dikkat ediyorum sende bunları yaparsan eğer atlatırsın canım. Bide ilişkiye girmem geçene kadar çok fazla etkisi oluyo
husniyealtun Dilekdefne zencefil tozu canim ben idrar yolunu bu şekilde asiyorum. Aksam yatmadan bir fincan suya yarim cay kasigi zencefil tozu katip ic. Istersrn limonda sıkabilirsin az da bal. Biiznillah bir kac gune gecer.. ama yarim cay kasigini asma. Gecmis olsun
Dilekdefne Nrnr bende cok degistirmeye calisyorum. Zaten uzak durmaya calisiyorum ama ne yapsan etsemde bulasiyo hastalik galiba suyu az iciyorum. Aciyi cekecegim ama dogum yakin bebege bisey olacak dogum zamani mikrop kapacak die cok korkuyorum.
Nrnr Dilekdefne dikkat et elma sirkesiyle genital bölgeni sil çünkü enfeksiyon doğumu zorlaştırıyor canım allah sizi korusun dikkat et..