Fts_06 Kızlar uyuamıyrm bır kac gecedır uyuyrmm ama snradan kalkıyrm karnımda gatıp yanmalar agrılr var olan varmı acaba aranıza ?????
Beyzadncc Fts_06 yanma benimde oluyodu canim 2 aksamdır meyve yiyorum yanmayı kesti ama uyku uyuyamiyorum yinede
Matmazell Fts_06 dün geceden beri acayip bi yanma var yemek borumda 😪 bende uyuyup uyanıyorum sürekli 🙄
Demirinannesi1 Fts_06 ayyy banada oluyor 36 yiz dungece uyuyup uyandım gezindim oyle midem yandı ki sanki alevtopu yutmuşum uzun derin derin uykuları ozledim sanırım bundan sonra da zor😂
Fts_06 Beyzadnccya cok degıs bır yanma gaz sıkısması galan korkuyorum kasıklarımada agrı buruyo sankı
Beyzadncc Fts_06 benimde oluyo canim bel ağrısı kasik agrisi bebek birden toplanıyor dün doğuruyorum sandim bel ağrısından ama bu akşam yok şükür
Matmazell Fts_06 yalancı kasılmalar oluyo canm düzenli gelmediği sürece korkma 34+5im 2 gündür felaketim 😐 yoğurt falan geçirmiyo ne biçim bişeyse bu yanma
defne55 Fts_06 ben 21 haftalık olmama rağmen öyleyim sizin durum daha zor allah yardım etsin valla çok zor
DemetDigesu Benıımde mıdem yanıyor cayır cayır bır posta cok gulduk arkadaslarla mıdeme agrı gırdı sımdıde uykum kactı oturuyorum🤣🤣🤣
defne55 DemetDigesu diğer cinsellik postuna gir biri kızmış bize mahremimizi dökmüşüz diye kooosssss😂😂😂😂😂