Mira_07 Simos44 banyo yapıp sıcak sıcak övdüm cıkarkende pompayla aldım biraz sütü göğüslerim çok sert olmustu dolmuş heealde dün gece bi soguk bastı donuyordum resmen eşim çok sıcak sna ne oluyor dıodu ambulansı aradık çok kötü ya😭
Simos44 Mira_07 canım çok geçmiş olsun inş bir an önce toparlarsın. Ben genelde birden üşüme gelip bu şekilde olduktan sonra herkesin sütü geldiğini ondan sonra düzeldiğini duydum. İnşallah senin de öyle olur.
Mira_07 Seyma3 Doğum kadar zor yemin ederim uzun bi süre çocuk düşünmüyorum artık ben gözüm çok korktu
Busraclk Mira_07 ayy böyle postları görünce çok korkuyorum ya aynısını yaşarsam diye☹️ Geçmiş olsun..
parasetamoll Mira_07 göğüs Kalkan’ı denediniz mi? Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor ben üstünü başımı dişleyerek emzirirdim :( çok zor ama geçecek
Simos44 Mira_07 instagramın varsa mochiturkey diye bir sayfa gördüm o ürüne bir göz atar mısın. Belli ki yurt dışında da satılan bir ürün. Sütü hiç bişe yapmadan sağan çok kişinin memnun kaldığı ve memeyi boşaltıp rahatlatan bir ürünmüş. Belki işine yarar
Ebrs Mira_07 bende de var ayni acı, aglaya agkaya enziriyorum. Memeyi dogru sekilde alamiyo agzina 😔 Allah yardimcin olsun
Mira_07 Ebrs ikimizindr ya ewet almıyor bide emerken duruyor biraz snra az biley emiyo gerı duruyor cıkdırmamamk elde degl
GuelGltkn Mira_07 vardir orda da canim olmadi interneten siparis ver amazon var mi orda bilmiyorum ama anne bebek prpnleri satan magazada var gögüs kalkani