Sevgili Happy Mom ailesi aylardır bu programı takip edip her gün okuyordum ama her Doğumun farklı olduğu kanısına bugun Doğum yapınca anladım 😀 ben 36 haftalık bir gebeyim ve şimdiye kadar nerdeyse hep özel hastaneye gittim ama normal olursa devlette Doğum yapmayı düşünşıorudm ama allah nasip etmedi . Ben yine bi kontrol gümün de devlet hastanesine geldim ve benden nst istediler doktoruna götürdüm bu olmamış bi daha dedii bebek hareketsiz bir daha yapıldı yine ayni doktorum seni bu gece yatıralım nst takibine bakalım bebeğin kalp atışları düzensiz diyinve ben ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım , ağlıyorum . Eşim geldi durumu anlattım yatış kısmında işlem yapılıyor zor tutuyorum kendimi telefonda ablamla konuşurken boşaldım resmen beni yatırdılar eşim gitt onu almadılar Ablam kaldı yanımda ve oda evli bi çocuğu var tecrübeli sonuç olarak zaten benim valizimi falan erkenden hazırlattı kendi de 35 Doğum yaptı . Gece serum verdiler nst verdiler ve sonuç yine aynı sabah doktorum geldi öğlene kadar nişey yeme yine aynısı olursa bebeği alalım dedi ve ben yine bi şok hazır değilim hemde hiç . Eşim geldi ne yapacağımızııııi şaşırdık nst sonucunu alıp eşim Benin kendi özel de ki doktoruma gitti o da tam istifa edip gitmeyi düşünüyor mu olsun dedik bi ne diyecek gitti gösterdi alınması lazım nu bebeğin demiş ama alınınca hemen kğveze alınacak bizde öyle olunca riske atmadık devlette olsun dedik burda da 3 doktor baktı 3 ü de alınacak dediii beni bi korku sardı benim annem şehir dışında telaş yapmasın diye yattığımı söylemedim ama aramam lazım gelecek aradım hemen geliyor neyse ki ... beni aşağı aldılar telefon yasak doktor geldi ultıradsn dan baktı daha Doğuma bi kaç saat var dediler eve geldi Çatı muayeneş yaptı yalan söylemeyeceğim acıdı . Sonra hemen gitti doktor geldi oda yaptı ve doktorum maşalah çok sakin oda 6 cm açılman var fakat bebeğin için sakıncalı dedii ve hemen sezeryanı alıyoruz dedii ben ağlıyorum dua etmeye çalışıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum çok panik oldum beni sakinleştirmeye çalışıyorlar vs. Ameliyathane epudural oldum ve 10 dk sonra bi ses kedi sesi gibi benim güzel oğlum doğdu ama görmedim uzaktan gösterdiler ama anlamaıdm sonda beni dikmeye başladılar zaman geçmiyor soruuorum herkese benden bıktılar ne zaman bitecek uykum geldi bebek nerde gibi zaman gerçekten geçmiyor bide bulantısı ve baş ağrısıda çabası .. sonra beni götürürler kimse yok kapıda nasıl üzüldüm sonra bş baktım babam eşim ve eniştem hemen yanıma eşim koştu bebeğimizi görmüş resim çekmiş bana anlatıyor ben hala ağlıyorum tabi ki konuşacak hal de kalmadı aynı zaman da bebeğim kğveze gitmiş ve ben görmeyecektim sadece resimden gördüm ve ona göre Bakmaya doyamadım . Sütümü sağdım götürdüler ve yarın da nasip olursa doktor izin verirse oğlumu doyurmaya anne oteline gidicem . Ama o duygu o sahipleniş eşim beni unuttu ben onu şuan tek derdimiz oğlumuz .. rabbim isteyen herkese versin . Herkesin yardımcısı olsun . O yüzden ben çok Doğum hikayesi okudum herkesin ki farklıymış .