Suuali Nişan herkes de geliyor mu gelmeden Doğum yapan oldu mu yada nişan ne zaman geldi ve kaç gün sonra Doğum yaptınız ?
Dezehs Suuali ben hiç nisan girmedim cnm 4 dogumdada alttan baktılar acilmama o.zaman gördüm o zaman da 6 7 cm acilmam vardı zaten
[silindi] Dezehs canım açılma hissediliyor mu yoksa alttan bakılması mı lazım yani ne bileyim kendini yıkarken idrar yaparken falan insan hisseder mi ?
Dezehs [silindi] yok cnm mümkün değil hissetmen ama sancı çoğaldıkça açılma oluyor mesela ben 4. Dogumda dogumhaneye girdiğimde en fazla 4 5 cm olmuştur sandığında 7 8 cm olmuştu açılma biraz içten olduğu için ondan parmakla bakıyorlar acilmaya
[silindi] Dezehs ha anladım canım 💕 ben de idrar yaparken falan dikkat edip fark etmeye çalışıyordum 😂😂😂💕
eliff26 Suuali benim geldi canım 39+0 da azar azar birkaç kez geldi ama ben bilemedim nisan olduğunu acile gittim emin olayım diye 4 cm açılma olmuş bide doğuma aldılar beni
Dezehs [silindi] 🤣🤣yok cnm mümkün değil açılmayı anlamak hatta 10 cm.tam aciklik olsa bile anlamasın sadece sancı oranı tavan yapiyor
[silindi] Dezehs kız ne bileyim düz mantık cetvel gibi 8 cm gözümün önüne gelince afedersin değişik işte neyse cahilliğimle birlikte susayım 😂😂😂😂
Dezehs [silindi] cnm valla 4 çocuk doğurdum ben bile merak ediyorum nasıl oluyor aciklik nasıl anlıyorlar diye 🤣🤣
[silindi] Dezehs 😂😂yarın sağlıkocağındaki ebeme soracam cevap verirse gelip sana da söyleyecem acayip merak ettim
Merveykaya Dezehs bende 36 haftamdayım 1 cm açıklığım vardı en son bundan sonrasını bende çok merak ediyorum açıkçası🥴