oslemcikk Arkadaşlar 14+3 olduk bugün sol tarafıma yatmam gerekmiş herhalde ilk yatıyorum sonra bi uyanıyorum sağ taraftayım rahat edemiyorum siz nasıl yatıyorsunuz yardımcı olunnnnn 🤦🏽♀️Şimdiden uykusuz kalmak istemiyorum:(
Melihadur oslemcikk ben karnım çıkana kadar neredeyse hep düz yattım yada yüzüstü sol tarafına ağırlık ver diyorlar ama sağa da yatabilirsin sıkıntı olmaz canım
Mlssa oslemcikk 30+6 hem sağa hem sola yatıyorum kasma kendini nasıl rahatsan öyle yat ama sırt üstü yatma.Zaten karnın büyüdükçe otomatik olarak yan yatacaksın mecburen canım.Sağ ve sol tarafa yatabilirsin tek taraflı zaten uyuşursun.
ponciklerin_annesi oslemcikk bende de ayni durum canim 12 haftaligiz karnim biraz buyudu , sirt ustu yatamiyorum zaten nefesim kesiliyor sagima yatiyorum uyuyamiyorum soluma yatinca da bacagimin arasina yastik koyuyorum baska turlu uyuyamiyorum bide sicaklar malum
defne55 oslemcikk 20 senedir hep ya yüz üstü uyurdum yada sırt üstü şu sağ sol işi ciktigindan beri vallaha uykuya hasret kaldım 22 haftalık olduk uyuyamiyorum deli oluyorum artık 10 tane yastıkla yatıyorum yarısı sağımda yarısı solumda yarısı bacağımın arasında ama yok nafile ilerleyen haftalarda daha da sinir bozucu oluyor emin ol 😐😐
Betzm İlla sol değil sagada yatabilirsin sola yatmak kan akışını daha sağlıklı hale getiriyor sırt üstü yatmamak gerek 19dan sonra zaten seni bebek yatırmıyor
Beyzaok12345 Melihadur aynen bende öyleyim şuAn 14+1 im yüzüstü çok rahat yatıyorum sırt üstüde çok rahat oluyor 😊
oslemcikk ponciklerin_annesi sıcak da cabası hep üşürdüm yazın bile çorap giyerdim şimdi yok yanıyorum resmen ☺️☺️
oslemcikk defne55 beni korkutan da o bende hep yüz üstü ve sağa dönük uyuyorum böyle olunca ters oluyor zorlanıyor insan
Gamizz oslemcikk bende başlarda uyuyamıyordum ama biraz alıştım tabi bazen sağ tarafımda uyanıyorum ama gebeliğin yeni daha ben yüzüstü uyuyordum 😊 YouTube de dr Kağan Kocatepe nin videosunu iZledim bu konuyla ilgili istersen sende bir bak.. Gebelikte sorum yoksa uyurken dönmenizde sıkıntı yok diyor😊
defne55 oslemcikk valla geceleri ne hale geliyorum bilmiyorum ama bazen salıyorum hafid dönüyorum yüz üstü zaten benim kız sağolsun döner dönmez oynama moduna girdiği için yatirmiyo öyle 😂😂 sende refleks olarak dönünce hemen uyanırsın zaten canım sıkıntı yapma annesin sonuçta korkuyla yatınca herşeyin önlemini alıyorsun uykuda bile olsan🤗
ponciklerin_annesi oslemcikk gercekten yatilmiyor ya çok sicak oluyor atlet shortla yatiyorum gne uyuyamiyorum 😒😒
NihanMine oslemcikk bende 14+5 oldum aynı problem bende de sırt üstü yatmak istiyorum ama yatamıyorum yatağın içinde deli dana gibi dönüp duruyorum sağ sol yapışıyorum sürekli ama hiç rahat değilim 😔
Sumeyraerva ponciklerin_annesi ayy bende yuz ustu yataga kapanmayi cok ozledim ama kizum izin vermiyi dogumdan sonra toparlaninca ilk yapacagim sey yuz ustu yataga atlamak olacak herhalde
Sumeyraerva oslemcikk sirt ustu cok yatma sag sol mecbur donuyosun butun gce solda kalmak imkansiz sirtini bi yastikla destekleyebilirsin sirt ustu ve yuz ustu yatmadigin surece sikinti yok sag sol donusumlu yatabilirsin