murdumaski Kızlar tayinimiz sivasa çıktı 💁🏻♀️ Sivas’ta yaşayanlara sormak istiyorum , en iyi hastane ve en iyi doktor kimi tavsiye edersiniz ? Hamileliğim riskli. Göz önünde bulunduralım 🤗
Gmzyldz58ccn murdumaski şayet özel düşünüyorsanız medicanada kesinlikle sultan hanımı öneririm devlet diyorsanız da Hasan Volkan bey var tavsiye ederim 💁🏻♀️
Eliff8 Benim doktorum medicanada gültekin hoca. Ben de hemşireyim daha önce o hastanede çalıştım kesinlikle harika gültekin hoca ☺️ murdumaski
Nursyk murdumaski özelde Medicana da kerime hanım devlette Şerafettin beye git canım arkadaşım bunlara gidiyor o medicanadaki doktordan çok memenun
Ayse08emre murdumaski hayır kerime nazlı var medicana kesinlikle süper bi doktor bi kere git anlarsın zatn
[silindi] murdumaski hayir sultan hanıma nasıl iyi demişler şaşırdım kerime hanıma gitmemiş sanırım kesinlikle medicana da kerime hanıma gidin sultandan memnun olmayan çok kişi var devlete giderseniz de numune de levent bey var
NurEto Cumhuriyet üni doc 2 doktor öneriyorum 2side ünide biri çağlar bey biri savaş bey ikiside çok iyi