Seherr Lovelies anneciğimi aradım hemen bim ona yakın dedim koş anneannesi anakucağını kap :)) inşallah yetişir genelde 1 2 tane getiriyolar ☺️
bireylulmeselesi A_S_K deletedmom9494 Lovelies Kızlaaaar sabah bir uyandım saat 08:54 koşa koşa giyindim BİM’e gittim gittiğimde açılmıştı bir kaç dakika geçmişti. Kasada bir kadın oyun matını almış gidiyordu. Reyona gittim baktım oyun matı kalmamış 😑😑 bir üzüldüm bir üzüldüm derken görevli elinde başka bir oyun matı ile reyona geliyor koştum satıldı mı bu dedim, hayır arkada kalmış çıkarıyorum reyona dedi. Hemen aldım elinden 😅😅 demek ki 5 dakika gitsem onu da bulamıcaktım. Bir de keten bebek ayakkabısı aldım kalitesi ortaydı. Sizler neler aldınız ?
bireylulmeselesi Ben de oyun halısı düşünüyorum daha önce de gelmişti alan kullanan varsa memnuniyetlerini yazsalar ??
Lovelies bireylulmeselesi bende merk ediyorım onu aslında yarın bakıcam eger kullanşlıysa alıcam canım
deletedmom9494 bireylulmeselesi daha önceden 79 TL’ye geldi şimdi 39.90a geldi bu ayrıntıyı belirteyim bende alıcam çünkü 🥰
dryttk Bende şimdi eşime gösterdim oyun minderini ben e bebekten baktım bugun bu kanserojen mi baktın mı araştırdın mı dedi ve çekip gitti 🤔 Zaten benim almam için çok erken ama bi an heveslenmiştim 🤗🤗🤗
Sedaaa87 Ben de çok kararsız kaldım açıkçası :( küvet gayet uygun gibi , oyun halısı da aslında ucuz. Ama erken diye biraz tereddüt ettim
deletedmom9494 Sedaaa87 valla bilmiyorum ama bence deseni güzel değil ben baktım da desenden kaybediyor o ürün 🙄
bireylulmeselesi deletedmom9494 39a gelen ile 79a gelen farklı markalardı yakından takip ettim ben 😅 o zaman erken diye almamıştım şimdi doğum yaklaştı acaba 39a gelenin kalitesi nasıldır onu merak ediyorum
Rrraaaiiinnn deletedmom9494 merhaba bimde calistiginiz icin soruyorum ana kucagini n kumasi terleten cins mi acaba biliyor musunuz