Annebebek122 Kizlar eminonunde kendime gore pijama,gecelik,lohusa taci terligi alcm yer onerirmisinz nerde bulabilirim ?
yasamnidamom Annebebek122 Eminönüne sakın gitme , valla gidersen nefes alamazsın o derece kalabalık 😂
Ngovercin Annebebek122 kalabalık ve çok pahalı canım ben 3 ay önce falan lohusa takımı sordum 300küsürdü normal pijamalar bile 200-250 ben lcwden aldım
Rzlgln534 Annebebek122 Annebebek122 Eminönünde Havuzlu Han var 3-4 kat sırf Bebek üzerine kıyafet anneler için gecelik araba beşik herşey var orayı tavsiye ederim sana ama fiyatları normal mağazalar gibi pahalı gecelik filan normal şık bir pijama almanı tavsiye ederim hem Doğumdan sonra da giyersin.
Sibella86 Annebebek122 valla gitmeyin fiyatları dışarı ile aynı. 3 hafta önce havuzlu hanı talan ettim birçok şey dışarıdan pahalı nerede oturuyorsunuz?
Adves Annebebek122 Canim gecen gittim havuzlu han var oraya cikan yolda pijama takimlari var ama.piyasaya gore ayni gitmeye degmez
Mlssa Annebebek122 Cumartesi gidip alacağız annemle birlikte, havuzluhan’dan ,birkaç model beğenmiştik ☺️
burcukerem Canım hiç uğrama çok kalabalık kalabalıktan kaynaklı facia bir uğultu kopuyor hemde fiyatlar uçmuş eminönü ne gitme alışverişmerkezlerindeki mağazalara falan bak🥰
Nes1960 Gitmeye degmez bence lcw den aldim ben geceligi.zıbın kiyafet icinde e bebek ,joker,civilim gibi magazalara bakin derim indirimler oluyor.
PembeKoala Annebebek122 canım daha yeni gittim eminönüne havuzluhana ama hiç mi hiç gerek yok oralara kadar gidip kalabalıkta yorulmaya hepsi pahalı çünkü hatta bazı şeyler Ebebekte daha uygun kendini yorduğuna değmez şimdi heryerde herşeyi bulabiliyosun eskiden uygunmuş çarşı ama şuan değil bence
Omrum Lohusa terlik taç instagramdan yaptırdım ben çokta güzel geldi zaten on dakika çekimde kullanıyorsun bu kadar:) dolap uygulamasına koydum bende satmak için dolap bak istersen derim bir sürü insan koyuyor sıfır ürün canm
gokalp_019 3 gün önce gıttım havuzluhana bebe çeyiz dıye bi yer var oradan 3lü pijama takımı aldım 100 tl ye 25 tl ye de terlık taç aldım
Bts Gerçekten ben ordan alışveriş yaptım gitmişken mecbur ama bana sorarsanız gerçekten ebebek daha ucuz indirimleri felan takip et aynı hatta ya İnan gitmeye değmez tecrübe oldu ikinci bebişim olursa aslangidip uğraşmam orallarda aynı fiyat öncedenmiş o havuzluhan Eminönü felan valla ya
Bts Ama lohusa takımımı çok beğendim o da en üstte sol da biter ordan aldım lohusacennetiydi sanırım güzel seyler var ben grili kolları tüllü sabahlıklı takım aldım çok begendim