GkhanSedaen Evindarrr canm ben sağlıkcığım risk grubunda olduğum için aşı olmam gerek 5+4 teyiz yarın doktoruma sorucam izin verirse olucam
HalisEbruoban GkhanSedaen benım esımde hepatıt b oldugu ıcın ası oluyodum evlendıgım gıbı hamıle kaldıgım ıcın son asımı hamıleyken yaptırdım doktorum bı sorun olmaz dedı bebege zararı yok dedı saglık ocagındakı doktorumda aynısını soyledı cuma gunu doguma gırıyorum bı sıkıntı olmadı ıcınız rahat olsun
Bhr34 Ben yıllardır hepatit b taşıyıcısıyım.ilaç kullanmıyorum sadece test yaptırıp enzimlerimi ölçtürücem.çok yüksek değilse bi sıkıntı olmuyor zaten
dphnln Merhaba bu süreci nasıl geçirdiniz? Değerimi bilmiyorum ancak tlfda doktorum brz yüksek cıktıgını söyledi sarılık değerimin. Acil bi durum yok dedi, kontrole gidince gerekli test yapılcakmış. Kafamda kuruyorum🙈😢
Evindarrr dphnln meraba 3. Ayımın dolmasını bekliyordum daha yeni doldu tenoviral diye bi alan var bebeği korumak için onu kullanmaya başlayacam . Bebeğiniz doğar doğmaz ona iğne yapılarak ak +serum böylelikle ona geçme olasılığı %5 denilecek kadar az ayda bir kan verip değerlerinize baktırmanız lazım
dphnln Evindarrr Evindarrr Çocukken sarılık geçirmiştim ben üzüntüyle olduğunu söylemişti doktor. Mikrobik değil demişti. Bu sebeple bağışık çıkma ihtimali olabilir mi peki? Doktor da tlfnda ya bağışık ya negatif çıkacaktır yine de test yapalım dedi. Aciliyeti de yok deyince iyice kafam karıştı.
dphnln Çok mutluyum buraya yazmayı unuttum. Sarılık için kan vermiştim, temiz çıktı şükürler olsun. 🙏🏻