Deletedmom3342 Cerry Teşekkür edeeim bilgiler için. İşte bana bi test uygulanmado direk başladı doktor
Hiratrkd Deletedmom3342 canm ben kullanıyorm sabah ve aksam aç karna dedı doktorum kanım dusuk baya o yuzden
Cglkr Valla ben 4 5 aydir kullaniyorum tok karnina canm hatta yatmadan iciyorum ole uyuyorum hicbir sorun yasamadm
Htcgkn7301-- Deletedmom3342 Ben kullanıyorum genellikle tok alıyorum ama çay ictiysem yada süt ürünü 2 saat almıyorum feramat iyi gelmemişti bunu verdi memnunum ben
Deletedmom3342 Htcgkn7301-- ben sabah aç karnına içip çayla kahvaltı yaptım. Yanlış oldu galiba. Bunları söylemedi doktorumç bends ilk kez kan ilacı kullanıyorım. Kızımda hap kullanmıştım onda da söylenmedi bişi.
Htcgkn7301-- Deletedmom3342 Tabi çay ve süt ürünleri emilimi azaltıyormus ben çay ictysem 2 saat almıyorum ilacı ilacı aldıysam da 2 saat çay süt ürünleri tuketmiyorum
Htcgkn7301-- Deletedmom3342 Madem alıyoruz faydası olsun demi kuzum 😊o şekilde dikkat etmek gerekiyormuş
Deletedmom3342 Htcgkn7301-- o zaman sabahları aç yazmışlar bana. Ben şimdi iki saat önce içmeliyim , yada artık hiç kajvaltıda peynir yememeliyim 😶 ayy buna üzüldimm.
Deletedmom3342 Htcgkn7301-- Tok içebilirmiym diye sorayım yarın olmazsa özellikle mi aç yazdılar acaba. Eczane aç yazmış.