2lokummannesiii Anneler merhabalar. Benim gebelik şekerim var bilen bilir. Benim gibi olup Doğum yaptıktan sonra gebelik şekeri ne zaman geçti ? Başına gelen anneler cevaplarsa sevinirim.
zynpgdkl 2lokummannesiii genelde normal düzeye geliyor ama bazılarında geçmeyebiliyor kız kardeşimde gebelik şekeri çıktı ve doğum yapalı 2 yıl oldu onda kaldı şuan şekeri 170in altına düşmüyor
Tugce1634 2lokummannesiii senin kaç çıktı canım.benim de sınırdan yüksek.3 gün evde ölçücem.zor cidden yemekten kısmak
zynpgdkl 2lokummannesiii ve bizim ailede genetik şeker hastalığı😔 haftaya benimde şeker yüklemesi var inşallah problem çıkmaz kardeşimden biliyorum 9 ay ne çekti
zynpgdkl 2lokummannesiii yok sadece diyet yaptı.. ve onun bebeğinde karın çevresini genişletti yeğenimin karnı azıcık bişey yese kavun gibi şimdi☺️Çok datlı amma☺️.. çok şükür ki başka kalıcı sorunlar bırakmadı rabbime binlerce şükür.. şuanda hap kullanıyor kardeşim diyete devam
2lokummannesiii Tugce1634 ben yaptıralı çok oldu 2. Saat 155 olması gerekirken 165 çıkmıştı senin nasıl daha yeni mi yaptırdın ?
Tugce1634 2lokummannesiii Açlık da sorun yokmuş.50mg yükleme sonrası 1.saat 170 çıktı.dahiliyeci 75 mg daha yüklemek lazım dedi,istemedim.kendi doktoruma yazdım evde takip etsem mi diye.o da 3gün takip et yaz dedi.bakalım nasıl olacak.
2lokummannesiii zynpgdkl Of ya kalıcı olmasını istemiyorum çünkü çok zor. Diyetle kontrol edince yükselmeyince kalıcı olmaz diye biliyorum ama yine de işte herkeste aynı olmuyor demek.
2lokummannesiii zynpgdkl benim babamda var bakalım inşallah geçer kalıcı olmaz tek temennim. Sende belirtiler var mı hissedersin az çok. Çok susamak fazla idrara çıkmak gibi.
zynpgdkl 2lokummannesiii suyu normalde çok içerim ben şekerle alakalı mı bilmiyorum ama.. ailede şeker var diye bende ara ara baktırıyordum hep ama benim şekerimde 40-50-60 düşüyor..benim parmak uçlarım çok uyuşuyor..
2lokummannesiii Tugce1634 ne yememen gerektiğini bilmen lazım canım yine de diyet uygulamanda fayda var.
zynpgdkl 2lokummannesiii bazen 40 bazen 50 ye düşüyor en fazla yüksekliği 90-110 arası ailede görsen 300ün altında şeker yok benimkide aksine düşüyor hamilelikten öncede böyleydi şimdide böyle
zynpgdkl 2lokummannesiii bakalım haftaya ne çıkacak valla kaç haftadır yüklemenin stresinden olmayan şekerim çıkacak diye korkuyorum☺️.. rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizleri evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasın rabbim🙏🏻